“Aizsargājiet savu auru!”: 8 vienkārši soļi, lai saglabātu savu auru stipru

Apzināties enerģiju ap jums un spēja izprast savu enerģijas lauku ir svarīgs solis ceļā uz sevis attīstību. Jūsu aura ir jūsu enerģijas lauks, tāpēc jums tā ir jāaizsargā un jāuztur vesela. 

Turklāt, tā kā jūsu aura ir ārkārtīgi jutīga, spēcīga, pastāvīgi mainās, dažreiz ar spēcīgām vai augstām vibrācijām, un dažreiz ar ļoti zemām vai zemām vibrācijām, tās aizsardzība kļūst svarīga.

Ir daudz veidu, kā aizsargāt savu auru. Bet šeit mēs redzēsim vienkāršākos un vienkāršākos veidus, ko ikviens var pieņemt.

1. Esiet informēts par savu apkārtni

Jūsu vide sastāv no divu veidu cilvēkiem. Viens, kurš vienmēr tevi motivē un velk uz augšu, un otrs, ļoti toksiski cilvēki, kas tevi velk uz leju. Citiem vārdiem sakot, pirmā cilvēku kategorija ir cilvēki ar spēcīgu auru, bet otrā kategorija ir cilvēki ar vāju auru.

Esiet ļoti pārliecināts par to, ko un ko jūs pieņemat savā dzīvē, jo arī apkārtējiem cilvēkiem ir liela nozīme jūsu rakstura attīstībā. Uzticieties savām vibrācijām, vibrācijām, kuras saņemat no jebkura cilvēka, vietas vai lietas.

2. Izvairieties no emocionālā piesārņojuma

Tava enerģija seko tavām domām. Kad jums ir laba diena, jūs jūtaties enerģiskāks un laimīgāks nekā aizņemtā dienā. Turklāt jūsu enerģijai ir svarīga loma, nosakot, cik produktīvs esat. Tāpēc kļūst svarīgi koncentrēt savu enerģiju uz veselīgiem ieradumiem un lietām, nevis tērēt to ieradumiem, kas to noplicina.

Jums ir jānosaka kaitīgās vai vājās auras avots un jāsāk no tiem distancēties. Miega trūkums, nepareizs uzturs, toksiska vide, slikti ieradumi, piemēram, smēķēšana, sliktas attiecības, fiziskās aktivitātes trūkums vai haotisks dzīvesveids ir jūsu prāta emocionālā piesārņojuma avoti. Zinot, kuri no tiem jūs ietekmē visvairāk, un veicot nepieciešamos pasākumus, lai tos apkarotu, jūs varat iztīrīt un aizsargāt savu auru.

3. Elpojiet un meditējiet

Tas, ko jūs ticat par sevi, jums vislabāk noder neatkarīgi no tā, vai tie ir pozitīvi vai negatīvi. Centieties saglabāt pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Dziļa elpa un meditācija jums to palīdzēs. Bieža meditācija var atbrīvot jūsu prātu no jebkādām negatīvām domām un emocionāliem stāvokļiem, tādējādi saglabājot jūsu auru spēcīgu šajā procesā.

Detalizēts meditācijas vingrinājums, lai aizsargātu jūsu auru.

Lasi vēl: “Tev šis ļoti noderēs!”; Sievietei ir svarīgi pateikt šos divus vārdus, lai viņai būtu daudz naudas un dzīvotu laimīgi

4. Dabiskā medicīna

Vai esat kādreiz jutuši, ka neliela pastaiga var nomierināt jūsu nemierīgo prātu? Vai arī ikreiz, kad esi tik saspringts, kad galvā grozās daudzas lietas, ieteicama pastaiga. Tās ir dabiskas zāles auras dziedināšanai. Laiku pa laikam novērot dabas sastāvdaļas ir ļoti efektīva. Vienkārši pamēģini!

Turpini lasīt, kādi ir pārējie veidi kā atbrīvot savu auru, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment