Jūlijs modinās jūtas: kuru zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlēsies vienreiz un uz visiem laikiem

Jūlija tveice var sagrozīt galvu jebkuram. Kupidons to izmantos, lai savestu kopā pēc iespējas vairāk vientuļu siržu. Tāpēc zvaigznes iesaka periodiski ienirt tuvākajā ūdenstilpē, lai atveldzētos un padomātu par to, kurš no jauniepazītajiem cilvēkiem varētu būt tev labākais partneris.

Vientuļie ļaudis nevarēs atkauties no jauniem pielūdzējiem un nespēs vien izstaigāt uz visiem randiņiem. Šajā periodā zvaigznes iesaka saglabāt lietu dabisko kārtību. Atceries: ja vēlies izveidot nopietnas attiecības, tās nedrīkst sasteigt.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Ģimenes cilvēki baudīs mierīgu dzīves plūsmu. Viss būs skaidrs un paredzams, un tas var izraisīt garlaicību. Nekavējoties labo šo situāciju! Jūlijs dāvās vairākus variantus, bet tu pieliec arī savu artavu – ziemā būs ko atcerēties.

Auns

Auns pārbaudīs potenciālā partnera raksturu dabiskajā vidē. Ikviens, kurš būs gatavs pacensties, noteikti tiks galā ar tavu spītīgo raksturu un jūsu starpā izveidosies nopietnas jūtas.

Darbs pie harmonijas attiecībās ir uzdevums abiem laulātajiem, bet iniciatīvai jānāk no tevis. Palutini savu otro pusīti biežāk – liec akcentu uz neparastu gastronomisku baudījumu.

 

Vērsis

Brīvās sirdis kļūs par Amora bultu mērķi, taču obligāta ir vēlme pēc pārmaiņām un gatavība tām. Ienirsti mīlestībā, bet atceries par zemūdens akmeņiem.

Ģimenes cilvēkiem jūlijs būs ugunīgs mēnesis: nav runa par kaislību liesmu, bet gan par “skaļiem ugunsgrēkiem”, ko izraisīs attiecību skaidrošana. Esi gatavs dzēst šo “ugunsgrēku”.

 

Dvīņi

Vientuļajiem Dvīņiem sava laime jāmeklē tuvumā. Būdams mūžīgi aizņemts, tu vienkārši nepamani izmisīgus signālus, kurus raida kāds tev pazīstams cilvēks. Dod viņam cerību kļūt par tavu otro pusīti.

Precētie ļaudis meklēs attiecībās jaunu līmeni. Daži atkārtos medusmēnesi, bet citi lems par labu ģimenes pieaugumam.

 

Vēzis

Dažādi pasākumi, pastaiga parkā, izstāžu zāles apmeklējums – visas vietas, kur pulcējas daudz cilvēku, dos tev iespēju satikt savu likteni, ja pašlaik esi viens.

Laulātajiem nevajag izplūst strīdos par atvaļinājuma vietu. Ļauj savai otrai pusītei izvēlēties, kur pavadīt atvaļinājumu, jo galvenais, ka būsiet kopā. Savas intereses tu vēl paspēsi īstenot.

 

Lauva

Pieticība būs labākā rota Lauvām, kuras meklē savu sirdsāķīti. Tev nav jācenšas izlikties par to, kas neesi; galvenais trumpis būs tavs dabiskums. Drīzumā ir iespēja iestūrēt laulības ostā.

Precētie pāri pasmaidīs savam atspulgam dzīvesbiedra acīs. Jūs esat kopā visur, kas padara jūsu savienību par priekšzīmīgu draugu un visas sabiedrības acīs.

 

Lasi vēl: Ļoti vienkārši veidi kā saglabāt svaigas dārza zemenes uz ziemas periodu! Nav nemaz tik sarežģīti!

Jaunava

Romantika valdīs visur, un visi šajā zīmē dzimušie vientuļie ļaudis vēlēsies piedzīvot skaistu patiesas mīlestības stāstu. Kupidons tev spēlēs līdzi, bet scenārijs būs jāizdomā pašam.

Precētajiem šis ir lielisks laiks, lai savītu jaunu ģimenes ligzdu, tas var aizņemt visu mēnesi. Atrodi īstos vārdus, lai rezultāts apmierinātu arī tavu partneri.

 

Svari

Jūlijs vientuļajiem Svariem sola mīlestības okeānu, un tev nekur nebūs jābrauc. Rūpīgāk ieskaties savā draugu lokā: zinot cilvēka rakstura iezīmes un reakcijas, tev būs vienkāršāk izvēlēties dzīvesbiedru.

Laulātie velti uzskata, ka viss tiek kontrolēts. Regulāri aizkavējoties darbā, tu riskē palaist garām svarīgas lietas. Periodiski sarīko savai otrajai pusītei romantiskus pasākumus.

Nākošās zvaigžņu zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment