Jūlijs modinās jūtas: kuru zvaigžņu zīmju pārstāvji iemīlēsies vienreiz un uz visiem laikiem

Skorpions

Skorpioni, kas vēl nav atraduši dzīvesbiedru, būs gatavi flirtēt teju visu mēnesi: pagaidām viņu dienas kārtībā ir izklaide. Tomēr tev vajadzētu pievērst uzmanību citu cilvēku jūtām – nepadari viņus trakus.

Precētajiem jābūt uzmanīgiem ar jokiem: humoristiskas piezīmes dažkārt var nopietni ievainot jūsu partneri. Arī flirtēt ar citiem pretējā dzimuma pārstāvjiem ir nepiedienīgi. Neriskē!

 

Strēlnieks

Jūlijā vientuļos Strēlniekus gaida pielūgsmes jūra un neticams jūtu uzbangojums. Dodies ar kādu no pielūdzējiem kopīgā ceļojumā. Iespējams, tieši viņš kļūs par tavu īsto sirdsāķīti.

Kad rozā brilles būs nokritušas, precētos ļaudis sāks kaitināt otrās pusītes kaitīgie ieradumi. Nekrāj sevī neapmierinātību, labāk mēģini izrunāties ar partneri un panākt vienošanos.

 

Mežāzis

Šomēnes vientuļie Mežāži vēl negrasās veidot nopietnas attiecības, taču ir gatavi trakulīgām ballītēm. Pagaidām viņus interesē tikai nesaistošs flirts.

Tiem, kas dzīvo zem viena jumta, vajadzētu mazināt kontroli: šādi jūs tikai slāpējat savas jūtas. Kupidons priecāsies, ja abi kopā dosieties atpūsties un izklaidēties.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri jūlijā var apjukt no pielūdzēju pārpilnības. Taču tev ir jāpacenšas “izskaitļot” piemērotāko partneri, ar kuru veidosi ģimeni. Precētie ļaudis sagaidīs atbalstu no partnera: vasaras vidus sagādās daudz nepatikšanu. Esi atklāts – tevi sapratīs, parūpēsies un samīļos.

 

Lasi vēl: 5.jūlijs senatnē tika uzskatīts par īpašu: ko šajā dienā nedrīkst darīt, lai pie tavām durvīm neklauvē nelaime

Zivis

Jūtas atnāks pēkšņi, un laiks no randiņiem līdz dzimtsarakstu nodaļai paies nemanot. Tu atradīsi daudz saskarsmes punktu ar savu partneri, un Kupidons būs apmierināts ar savu darbu.

Precētajiem noderēs tuvinieku piedāvājums pieskatīt bērnus un mājokli. Zivīm steidzami jāpaliek divvientulībā ar savu otro pusīti – jūlijs jūsu mīlestībai būs īpašs mēnesis.

 

Leave a Comment