Influencere Elīna Didrihsone pateicas saviem faniem un nāk klajā ar ļoti negaidītu paziņojumu

Elīna kopā ar vīru Nauri un savu mazo dēliņu bija vieni no centrālajiem varoņiem TV realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” – vairākās sērijās varēja sekot pāra ikdienas gaitām, un arī ielūkoties pa “atslēgas caurumu”, ar kādām ikdienas problēmām viņi kā ģimene cīnās un kādi ir viņu izaicinājumi.

Tagad Elīna nākusi klajā ar patiešām negaidītu paziņojumu. Viņa stāsta, ka visi jau zinot to, ka viņai patīk uzlikt latiņu augstāk, un pat izdarīt vairāk, nekā no viņas tiekot prasīts. Taču viņa nevēloties izsīkt un darīt kaut ko citādāk, nekā ir iztēlojusies.

Viņa arī piemetina, ka viņai, saistībā ar pašas uzņēmumu – apģērbu tirdzniecību, ir tiešām lieli plāni, un tajos ir jāiegulda liels, ilgstošs un pamatīgs darbs. Tāpat vēl pa vidu visam esot apmācības kopā ar uzņēmējiem un laiks, ko jāpavada ar ģimeni, piemēram, došanās ceļojumos.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Es bļauju, viņš klausās!” – influencere Elīna Didrihsone izpļāpājas, kā ģimenē norit strīdi

Tāpēc Elīna apzinoties, ka viņa visur būt nevar, tāpēc atvadās no dalības TV šovā “Slavenības. Bez filtra”. Elīna pateicas ikvienam, kas sekoja viņas gaitām šovā un cer, ka kādreiz vēl ar saviem faniem tiksies kādā šova sērijā, bet šobrīd viņas “sekotāji” var turpināt viņai sekot sociālajās vietnēs.

 

 

Leave a Comment