“Es bļauju, viņš klausās!” – influencere Elīna Didrihsone izpļāpājas, kā ģimenē norit strīdi

Foto – ekrānuzņēmums

Viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone atklāja, ka, lai arī viņai esot vislabākais vīrs pasaulē, esot tomēr reizes, kad viņi strīdoties.

Elīna atceras, ka bijis kāds gadījums, kad viņu pusgadu vecais dēliņš Džeisons bija iesēdināts mīkstā krēslā, ģērbies lielā kombinezonā, un šis video tika publicēts soctīklos, pēc kuriem Elīnai un Naurim zvanīja no bāriņtiesas.

“Kad man tā sieviete piezvanīja, es prasīju, vai viņa zina, kam ir piezvanījusi? Un šeit man ir vislaimīgākais bērns, kam apkārt ir trīs auklītes un vēl vecāki,” – viņa stāsta.

Izpildi šo testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Bet sieviete esot atbildējusi, ka viņi nevar nereaģēt. “Teicu, jā, es jūs cienu. Pasakiet man, kur mums jāierodas, mēs atnāksim, ja vajag mēs atnāksim ar visu bērnu. Viņa atbildēja, ka bērnu nevajag,” – atceras Elīna.

Foto – ekrānuzņēmums

“Aizgājām uz tādu “cietumveidīgu” ēku, tur bija daudz bērnu mantiņas, kas izskatījās kā no šausmenēm. Tur bija tāda kamera, apgaismota, vēl ar restēm… Mēs tādi sēžam ar Nauri, ienāk tā sieviete, un es redzu, ka viņa nezina, kas mēs esam. Es viņai saku – ierakstiet mūsu vārdus google, un jūs redzēsiet visu, ko par mums raksta. Tas ir ok, tā ir atpazīstamība, mums ar to vienkārši ir jāsadzīvo,” – viņa turpina.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment