“Es bļauju, viņš klausās!” – influencere Elīna Didrihsone izpļāpājas, kā ģimenē norit strīdi

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc tam Elīnai uz brīdi esot bijusi doma, ka nekad vairs nepubliskos ne video, ne foto, kuros redzams viņas dēls, tomēr izlēmusi, ka tas ir viņas bērns un viņai ir tiesības viņu rādīt: “Tā ir mana ģimene, tā ir mana laime, man ir dēls – ja tev ir kas sakāms, saki! Bet es to nekad nedzirdēšu!”

Viena no raidījuma vadītājām Elīnai norāda, ka ir tomēr jārēķinās, ka vēlāk, kad bērns pieaugs un sāks iet bērnudārzā un skolā, tad apkārtējiem arī būs viedoklis par viņa vecākiem. “Pagaidām vēl viss ir ļoti labi – vai viņš ies kādā privātajā skolā vai dārziņā, nezinu. Viss ir atkarīgs no viņa rakstura. Kādu viņš vēlāk sevi parādīs,” – tā Elīna.

Raidījuma vadītājas vēlas noskaidrot vēl kādu lietu – vai tiešām ir tā, ka Elīna ar Nauri nekad nestrīdas?

“Man ir labākais vīrs pasaulē! Vienreiz mēs sastrīdējāmies uz divām stundām!” – viņa smejas, un atklāj, ka tas, protams, bijis par naudu – Nauris esot ieguldījis ģimenes budžetu kaut kādā lietā, un nebija konsultējies ar Elīnu.

Lasi vēl: Elīna Didrihsone nāk klajā ar pavisam negaidītu paziņojumu un satricina Sociālos Tīklus

Raidījuma vadītāja jautā – kā norit viņu ģimenes strīdi? “Es bļauju, viņš klausās!” – Elīna smejas. – “Kad viņš saprot, ka es pārāk skaļi bļauju, viņš klusiņām aiziet, bet pēc tam vienmēr nāk un klusi cenšas salīgt. Viņš ir tas, kurš nāk. Bet es jau arī tomēr esmu lojāla un saprotu, ka tā pusstundas pauze ir bijusi un ja esi kaut ko par daudz pateicis. Mēs abi vienmēr esam bijuši tendēti uz izlīgumu – jo ātrāk mēs salīgsim, jo ātrāk tas viss beigsies!”.

Foto – ekrānuzņēmums

Leave a Comment