Elīna Didrihsone nāk klajā ar pavisam negaidītu paziņojumu un satricina Sociālos Tīklus

Ekrānšāviņš
Ekrānšāviņš

Elīna Didrihsone nākusi klajā ar negaidītu paziņojumu, ko iepriekš nemaz publiski nebija izteikusies. Šoreiz gan atklātā intervijā viņa paziņoja savus nākotnes plānus, kā arī izteicās par to, ko plāno darīt jau tuvākajā nākotnē. Ar savu pateikto viņa gan pamatīgi “sacēlusi uzmanību” sociālajos tīklos.

“Manuprāt, mums nepieciešami vēl tādi mazi “kāpuriņi” kā tu, vismaz četri,” ar mīlestību izsakoties pret savu dēlu, izteic vēlmi uzņēmēja un “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Elīna Didrihsone. Ja nesapratāt, tad doma ir par vismaz četriem bērniem…

Ekrānšāviņš

Elīna, dzīvojot kopā ar savu vīru Nauri, neslēpj vēlmi paplašināt ģimenes pulciņu, taču šobrīd otrs mazulis vēl neizrāda interesi par ienākšanu šajā pasaulē. Viņa ir pārliecināta par vajadzību palielināt ģimenes skaitu, bet dzīves realitāte nereti nesakrīt ar plāniem.

Elīna ir piedzīvojusi 2,5 gadus ilgu periodu, kad viņa neizjuta mēnešreizes. Nesen viņa sākusi apzināties, ka, lai sasniegtu savu mērķi un radītu otro bērniņu, būs nepieciešams rēķināties ar šīm sieviešu dienām, kuras ietekmē viņas reproduktīvo veselību. Viņas cerība uz lielāku ģimeni tiek pavadīta ar izpratni par dabisko dzīvi un šīs dzīves reālo nozīmīgumu.

Viņa ir konsultējusies ar trim ārstiem, lai izslēgtu iespēju, ka viņas nespēja ieņemt grūtniecību ir saistīta ar sva*u. “Manas ēšanas paradumi ir pilnīgi normāli. Es esmu konsultējusies ar trim ārstiem, un viņi apstiprināja, ka mans svars nav šīs situācijas vaininieks.

Viņi skaidri uzsvēra, ka esmu vesela sieviete un manas ēšanas paradumi nav faktors, kas traucē grūtniecību. Tā ir viņu profesionālā vērtējuma un ekspertīzes rezultāti,” viņa stāsta, mēģinot izprast savu reproduktīvo veselību.

Tomēr interesantākā daļa par viņas pateikto tikai vēl seko un lūk, ko viņā paziņoja tālāk!

Raksta turpinājumu lasi nākamajā lapā

Leave a Comment