“Grūts laiks bieži vien cilvēkus padara daudz tuvākus…” – britu eksperte atklāj, ka negaidītas attiecības izveidojušās starp princi Viljamu un karalieni Kamillu

Foto – ekrānuzņēmums

Eksperte sarunā ar žurnālu “OK!” izteikusies, ka Viljams un Kamilla ir ļoti satuvinājušies. “Grūts laiks bieži vien cilvēkus padara daudz tuvākus…” – viņa sacīja.

“Neskatoties uz progresu, kas panākts attiecībā uz karaļa Čārlza un princeses Ketrīnas aprūpi, viss notiekošais joprojām šķiet biedējošs. Kamilla un Viljams šobrīd pasaulei, un neapšaubāmi, saviem laulātajiem draugiem, rāda drosmi, taču viņi, pavisam noteikti, piedzīvo arī tādus brīžus, kad šīs drosmes nav, un vienīgais, kam viņi var uzticēties pilnībā, ir viens otram,” – saka Dženija.

Viņa skaidro, ka ir pārliecināta, ka šī uzticība ir abpusēja, un ka šie abi viens otram šobrīd piedāvā morālu atbalstu, kad vien tas ir nepieciešams.

Lasi vēl: Vai viņa kļūtu par karalieni un kāptu tronī? Britu mediji noskaidrojuši, kas notiktu ar Lielbritānijas karaļa Čārlza sievu Kamillu, ja viņš negaidīti dotos mūžībā

Viņa arī prātoja, ka neskatoties uz to, ka sākotnēji saprotamu iemeslu dēļ prinča Viljama jūtas pret Kamillu bija “sarežģītas”, ņemot vērā to, ka Kamilla faktiski “ieņēma” viņa un brāļa Harija mammas, princese Diānas, vietu Čārlza dzīvē, tagad princis Viljams zina, ka Kamilla ir tēva “mūža mīlestība”.

Foto – ekrānuzņēmums

“Ir ļoti maz cilvēku, kam princis Viljams var pilnībā uzticēties… un Kamilla tagad ir šis cilvēks,” – sacīja Dženija.

Leave a Comment