“Grūts laiks bieži vien cilvēkus padara daudz tuvākus…” – britu eksperte atklāj, ka negaidītas attiecības izveidojušās starp princi Viljamu un karalieni Kamillu

Foto – ekrānuzņēmums

Velsas princis Viljams šobrīd tiek uzskatīts par vienu no tiem nedaudzajiem cilvēkiem britu karaliskajā ģimenē, kam var patiešām uzticēties. Un tāda ir vēl tikai viena karaliskā persona, saka kāds monarhu ģimenes eksperts un publicists.

Šis gads princim Viljamam nav bijis viegls, patiesībā tas ir bijis neticami grūts, raksta izdevums “The Sun”. Jo februārī tika paziņots, ka nopietni ir sasirdzis viņa tēvs, Lielbritānija karalis Čārlzs III, bet pavisam nesen nāca klajā vēl viena negaidīta ziņa – nopietni sasirgusi arī viņa mīļotā sieva, Velsas princese Keita Midltone.

Pēc tam, kad Keita bija spiesta atteikties no dalības publiskos pasākumos un paņemt pauzi karalisko pienākumu veikšanā, Velsas princis Viljams un karaļa Čārlza sieva, karaliene konsorte Kamilla ir tas vienīgais balsts, uz kuru pleciem šobrīd turas visi monarhijas pienākumi, kā arī pasākumu grafiks nu ir pilnībā viņu abu pārziņā.

Izpildi testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

Un kā apgalvo karaļnama eksperte Dženija Bonda, šis laiks gan princim Viljamam, gan karalienei Kamillai savā ziņā ir īpašs, lai arī, saprotams, neticami grūts, jo abu starpā ir izveidojušās citādākas attiecības, par kurām, iespējams, agrāk neviens no viņiem nevarēja pat iedomāties.

Foto – ekrānuzņēmums

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment