Fantastiska ziņa no komponists Ulda Marhileviča! Cilvēki ar asarām acīs steidz teikt viņam labus vārdus

Vai kāda dziesma tev ir atnākusi īpaši neierastā veidā? Tiek vaicāts Marhilēvičam.

– Katra dziesma ir ienākusi īpašā veidā. Man ļoti patika process, kad mēs strādājām pie pēdējās programmas ar Rēziju. Parasti esmu diezgan stingrs, varbūt pat nedaudz egoistisks, jo vienmēr gribu pa savam – mainīt tekstus, pievienot savu pieskārienu.

Bet šajā gadījumā viss notika pavisam vienkārši – Rēzija, uzturoties Novosibirskā, man nosūtīja kādas ar telefonu uzfotografētas lapas ar tekstiem, neko nepaskaidrojot par autoru.

Un pirmo reizi dzīvē es neko nemainīju – lasīju tos, un katrai dzejoļa rindai radās sava melodija. Pat neprasīju, kas ir šo vārdu autors.

Tikai pēc tam Rēzija atklāja, kas tieši ir šie cilvēki un kāda ir šī dzeja pamatā. Izrādās, visi viņi ir sievietes, kuras ir piedzīvojušas daudz dzīves, un šie vārdi ir viņu stāsts. Tas nav tikai sakrāts dzejolis. Tas ir kā..

 

Bet tagad gan par tiem jaunumiem..

Lasi vēl: Dažviet Latviju ir pārņēmis sniegs, tomēr meteorologi izsaka prognozes, kad tad atkal būs +20 grādu

Komponists Uldis Marhilevičs drīzumā sagaida savu pirmo mazbērnu. Šī ir ļoti fantastiska ziņa!

3 visneuzticīgākās zodiaka zīmes: pārbaudiet, vai esat šajā sarakstā

Ulda dēls Krists Marhilevičs, kurš pagājušajā gadā apprecējās ar savu mīļoto sievieti Vairu, gaida, ka viņa pirmdzimtais pasaulē ienāks jau maija beigās vai jūnijā.

“Es esmu neaprakstāmi laimīgs, ka mūsu dzimta turpina augt,” atzina komponists. Kā mēs zinām, Uldis un viņa sieva Jana ir bijuši kopā vairāk nekā 40 gadus. Cilvēki steidz apsveikt topošo vectēvu ar viņa ilgi gaidīto pirmo mazbērnu.

Arī interesanti: Sevi ir jāmīl un jāsargā

Leave a Comment