“Ekstrasensu cīņu” zvaigzne nosaukusi 4 zodiaka zīmes, kuras neprot draudzēties un viņām vieglāk kādu ir pasūtīt dažas mājas tālāk

Astroloģiskā prognoze zodiaka zīmēm kļūst arvien nozīmīgāka, jo arvien vairāk cilvēku tic zvaigžņu pareģojumiem. Tā šova “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Kažeta Ahmetžanova pastāstīja, kuras zodiaka zīmes nav radītas draudzībai.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir diezgan šaurs draugu loks. Šī nav pati ekstravertākā zodiaka zīme. Tikai cilvēki, kas ir izturējuši laika pārbaudi, kļūst viņiem tuvi, jo uz viņiem vienmēr var paļauties. Kopumā Strēlnieki koncentrējas tikai uz darbu un personiskiem mērķiem, tāpēc draugi visbiežāk aiziet otrā plānā.

Tuvie cilvēki nevar nokļūt līdz Strēlnieku dziļajai iekšējai pasaulei, jo šī zodiaka zīme bieži noslēdzas sevī un pazūd savās domās. Ja kāds Strēlniekiem nodara sāpes, viņi diezin vai vairs kādu ielaidīs savā sirdī.

 

Vēzis

Šī zodiaka zīme vairāk par visu pavada laiku vientulībā, jo viņiem ir vajadzīgs laiks, lai uzticētos cilvēkiem. Vēži daudzus atgrūž no sevis, viņi paļaujas tikai uz savu intuīciju. Bet, ja šīs zodiaka zīmes pārstāvja dzīvē tomēr ienāk kāds cilvēks, tad viņš saņems visu, par ko tikai var sapņot.

Lasi vēl: Ārsti ar visām pūlēm mēģina noturēt pie dzīvības slaveno sportistu; stāvokli neizdodas stabilizēt

Neskatoties uz to, ka Vēžiem ir laba sirds, reizēm viņi šķiet auksti, jo sabiedrība bieži viņus apvaino un nepieņem. Šī iemesla dēļ viņi nevar cilvēkiem dot otru iespēju.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment