54 gadu vecumā aizsaulē devusies leģendārā mūziķa vienīgā meita: ”Viņa aizgāja ceturtdien dažas stundas pēc ievietošanas slimnīcā”

Leģendārā mūziķa vienīgā meita aizsaulē devās ceturtdien dažas stundas pēc ievietošanas slimnīcā. Mediķiem neizdevās viņu glābt. Māte paziņoja, ka viņai apstājās sirds. 

54 gadu vecumā mirusi rokenrola leģendas Elvisa Preslija vienīgais bērns Liza Marija Preslija. Preslija sekoja sava tēva muzikālajās pēdās un izdeva trīs savus albumus, no kuriem divi iekļuva Billboard 200 albumu topu top 10.

“Priscila Preslija un Presliju ģimene ir satriekta un izpostīta par viņu mīļotās Lizas Marijas traģisko nāvi,” teikts Priscilas Preslijas paziņojumā, ko CNN sniedza pārstāvis.

“Viņi ir dziļi pateicīgi par ikviena atbalstu, mīlestību un lūgšanām un lūdz saglabāt privātumu šajā ļoti grūtajā laikā.” Pēdējo reizi viņa tika redzēta otrdien Zelta globusu pasniegšanas ceremonijā, kur viņa svinēja Ostina Batlera godalgoto uzstāšanos kā viņas tēvs filmā Elvis.

Lasi vēl: Komiķis Pāvels Voļa uz skatuves sarīko īstu skandālu un tiek padzīts no šova; iemesls pārsteidz

Liza Marija Preslija tika steidzami nogādāta slimnīcā dienas sākumā, Instagram paziņoja viņas māte. Losandželosas apgabala ugunsdzēsības departamenta pārstāve Keitlina Aldana CNN pastāstīja, ka neatliekamās palīdzības darbinieki tika nosūtīti uz izsaukumu Normandijas Dr 5000 kvartālā Agoura Hillsā, Kalifornijā, pulksten 10:37 pēc vietējā laika.

Aldana neapstiprināja pacienta vārdu, kuru nevarēja identificēt privātuma likumu dēļ, taču sacīja, ka pacients pulksten 11:17 tika nogādāts vietējā slimnīcā.

 

Leave a Comment