Ārsti ar visām pūlēm mēģina noturēt pie dzīvības slaveno sportistu; stāvokli neizdodas stabilizēt

Slavenais sportists naktī tika ievietots slimnīcā smagā stāvoklī. Ārsti diagnosticēja pneimoniju, kuras dēļ daiļslidotājam radās elpošanas problēmas.

 

Cik zināms, ārsti 45 gadus veco Romānu Kostomarovu nekavējoties ievietoja mākslīgās komas stāvoklī un ievietoja viņam ventilatoru, taču ar to bija par maz. Reanimācijā esošās sportista stāvoklis turpināja pasliktināties. Slimnīcas darbinieki dara visu iespējamo, lai glābtu zvaigžņu pacientu.

 

“Tagad viņš vienlaikus ir savienots gan ar ventilatoru, gan ar asins skābekļa aparātu (ECMO). Viņam tika konstatēta progresējoša pneimonija, sistēmisks iekaisuma process (sepsi) un organisma intoksikācija,”

 

Lasi vēl: Šī aktrise pieteicās uz lomu seriālā “Mana mīļā aukle”, bet loma tika Zavorotņukai – kura varēja viņai atņemt slavu?

 

Kostomarova sieva Oksana Domņina žurnālistiem sacīja , ka viņai nav bijusi iespēja saņemt aktuālo informāciju par vīra ārstēšanu. Sarunas laikā ar presi viņa gaidīja zvanu no reanimācijas nodaļas, kur viņa netika ielaista.

 

Arī olimpiskā čempiona tēvs pagaidām ir tumsā un nevar izpaust sīkāku informāciju par dēla ārstēšanu. “Murgs. Kur viņš varēja saslimt”, Sergejs ir noraizējies.

Pēc baumām, pāris dienas pirms sava stāvokļa pasliktināšanās Kostomarovs uzstājās aukstumā uz ledus pusģērbtā stāvoklī

Leave a Comment