Eksperti sola – pār viņu galvām maija beigās un jūnija sākumā nolīs zelta lietus: nosauktas 3 laimīgās Zvaigžņu zīmes

Foto – Unsplash

Ezotērikas eksperti atklājuši, ka maijā un vēl jūnija sākumā dažiem izredzētajiem ļoti plati uzsmaidīs naudas veiksme. Un tas nenotiks nejauši!

Šie cilvēki ir iemācījušies naudu investēt, ieguldīt un plūkt arī tās augļus. Un veiksmei šādi cilvēki ļoti patīk. Maija mēnesī un jūnijā sākumā viņi kļūs patiešām bagāti.

Cilvēki, kas dzimuši Čūskas gadā

Foto – Pexels

Tie, kas dzimuši Čūskas gadā, pēc ķīniešu Zvaigžņu kalendāra, tiek uzskatīti par gudriem, intuitīviem un elegantiem. Šie cilvēki bieži var šķist noslēpumaini un pievilcīgi. Viņi ir arī gudri un viņiem piemīt lieliska intuīcija.

86 gadu vecā aktrise Olga Dreģe ir emociju pārņemta: ”Apzinos, ka man jāgatavojas dzīves noslēgumam”

Viņi spēj izjust un saprast citus cilvēkus daudz vairāk, nekā citi. Taču viņus pašus nav viegli “nolasīt”, un savu patieso es viņi atklāj tikai saviem tuvākajiem un mīļākajiem. Parasti viņi ir izskatīgi un stilīgi, un par uzmanības trūkumu sūdzēties nevar. Viņi bieži pavada daudz laika domājot un analizējot – ja šiem cilvēkiem domās viss ir kārtībā, arī viņu dzīvē viss būs lieliski.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

Ikdienā viņi ir pastāvīgi un salīdzinoši neatkarīgi – viņi zina, ka 100% var paļauties tikai uz sevi pašu, nevis uz citiem. Ārēji viņi izstaro mieru un klusumu.

Zvaigznes Čūskas gadā dzimušajiem cilvēkiem sola, ka maijs un jūnija sākums viņu dzīvē būs ļoti veiksmīgs, jo viņi ir iemācījušies naudu taupīt, nevis “izmest”. Tas, kā jāatzīst, ir pirmais noteikums, lai piesaistītu bagātību. Un to jūs protat izcili! Savukārt tagad jūs varat atļauties pirkt arī dārgas lietas, un veiksme jums muguru nepagriezīs – gluži otrādi, tā sola jums lielu bagātību.

Kam vēl zvaigznes sola bagātību maijā un jūnija sākumā?

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Leave a Comment