Eksperti sola – pār viņu galvām maija beigās un jūnija sākumā nolīs zelta lietus: nosauktas 3 laimīgās Zvaigžņu zīmes

Cilvēki, kas dzimuši Pērtiķa gadā

Foto – Pexels

Cilvēki, kas dzimuši Pērtiķa gadā, saskaņā ar Ķīnas ezotērikas tradīcijām tiek uzskatīti par asprātīgiem, viediem, gudriem un ļoti izveicīgiem. Pērtiķa gadā dzimušie bieži izstaro enerģiju un optimismu, un viņiem piemīt spēja ātri pielāgoties jaunām situācijām.

Šie cilvēki ikdienā ir ļoti asprātīgi un viņiem ir augsts intelekts. Viņiem patīk risināt dažādas piņķerīgas situācijas un dot radošus padomus. Tātad, ja jums ir kāda neatrisināma problēma – atrodiet cilvēku, kas dzimis Pērtiķa gadā – viņš jums noteikti varēs palīdzēt!

Šie ir ļoti enerģiski un entuziastiski cilvēki, un apkārtējiem tas patīk, tamdēļ visbiežāk Pērtiķi ir arī kompānijas dvēsele. Viņi arī mīl piedzīvojumus, un labprāt tajos iesaistās. Pēc dabas ir zinātkāri.

Lasi vēl: Viņus sagaida kardinālas pārmaiņas…. Slavenā ezotērikas eksperte Vasilisa Volodina paziņo, ka maijā 3 Zvaigžņu zīmēm dzīve burtiski apmetīs kūleni

Maija mēnesī un jūnija sākumā eksperti teic, ka Pērtiķa gadā dzimušie saņems atpakaļ to, ko ieguldījuši aiz savas “labās sirds”. Tātad, viņi negaidīti saņems atpakaļ to, ko nesavtīgi bija ieguldījuši citu labā. Lieliski!

Cilvēki, kas dzimuši Suņa gadā

Tie, kas dzimuši Suņa gadā, tiek uzskatīti par uzticīgiem, godīgiem un uzticamiem saskaņā ar Ķīnas ezotēriskajām tradīcijām. Suņa gadā dzimušie bieži izstaro siltumu un uzticību, un viņiem piemīt īpašība būt ļoti lojāliem pret saviem draugiem un ģimeni. Viņi ir gatavi aizstāvēt savējos jebkurā situācijā!

Viņi ir taisnīgi, godīgi, mēdz būt ļoti atklāti un viņiem ir spēcīgi izteikta morālā izjūta. Viņu “vājā” vieta ir iejūtība pret citiem cilvēkiem un viņu iekšējo pasauli, ko dažkārt citi izmanto savā labā.

Taču īpaši viņi pieķeras saviem tuvākajiem – draugiem, radiem un savai ģimenei. Visa mūža garumā viņi pret šiem cilvēkiem izrāda rūpes un cieņu. Ja jūsu ģimenē kāds ir dzimis Suņa gadā, tad jūs, visticamāk, zināt, ka šis cilvēks vienmēr ir bijis jūsu stiprais plecs.

Zvaigznes teic, ka maija beigās un jūnija sākumā Suņa gadā dzimušajiem ir jāparūpējas par sevi un savu labsajūtu. Bet tā kā viņi līdz šim ir strādājuši centīgi un ļoti kvalitatīvi, viņi var sagaidīt arī godīgu atlīdzību. Un tie nebūs tikai atzinības vārdi no kāda, bet tie būs arī grandiozi finansiāli ieguvumi.

 

 

Leave a Comment