86 gadu vecā aktrise Olga Dreģe ir emociju pārņemta: ”Apzinos, ka man jāgatavojas dzīves noslēgumam”

86 gadu vecā aktrise Olga Dreģe ir emociju pārņemta pēdējā laikā. Dailes teātra aktrise Olga Dreģe kādā no pēdējām intervijām sniedza ļoti skumjus vārdus. 

Viena no visu laiku izcilākajām pašmāju aktrisēm, Olga Dreģe, nesen atzīmēja savu 86. jubileju!

Viņas talantu novērtējuši neskaitāmi daudzi teātra skatītāji, un, turpinot kāpt uz teātra skatuves pat cienījamā vecumā, viņa ir ieguvusi leģendāru statusu Dailes teātrī, kur ir spēlējusi neskaitāmas lomas jau kopš 1958. gada.

Dreģe ir bijusi aktīva ne tikai teātra pasaulē, bet arī filmās un televīzijas raidījumos, un viņas ieguldījums kultūras dzīvē ir neaprakstāms. Viņa ir kļuvusi par iemīļotu un cienītu personību ne tikai teātra jomā, bet arī sabiedriskajā dzīvē, būdama arī 5. Saeimas deputāte.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Kolēģi viņu atceras kā “teātra uguntiņu”, jo ar savu temperamentu un azartu viņa vienmēr ir bijusi spilgta un aizraujoša personība, kas ir kļuvusi par latviešu gēnu paraugu, apliecinot mūsu tautas dzīvotspēju un emocionālo bagātību.

Tomēr, protams, viņas gadi dara raizes arī pašai aktrisei par nākotni..

Lasi vēl: Diemžēl ļoti bēdīga ziņa par pazīstamo TV žurnālisti Inesi Supi, kura patreiz cīnās ar vēzi

Olga Dreģe svinēja savu lielo jubileju klusi un silti. Lai arī nupat viņa jūt, ka vajadzētu atpūsties, viņas dzīves enerģija nezūd. Pēc koncertiem Rīgā seko Dreģes jubilejas tūre pa Latvijas novadiem.

Aktrise apgalvo, ka viņas dzīve ir viens liels skrējiens pa pasauli-  teātra izrādes, koncerta sagatavošana, nepārtrauktas intervijas, viena pēc otras filmēšanas… Aktrise gribētu atpūsties, bet tas nav iespējams – šis maratons ir jāpārvar, uzskata leģendārā latviešu aktrise.

Tomēr kādā intervijā Olga Dreģe izteicās visai dīvaini un lika būt bažīgiem viņas atbalstītājiem. Kas notiek un ko viņa tādu teica?!  Noskaidrosim lasot tālāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment