Eirovīzija 2024: bukmeikeri nosauc zaudētājus, kuri pēc viņu domāt pilnīgi noteikti neuzvarēs – kā ar Latviju?

Beidzot ir publiskots saraksts, kurā populāri bukmeikeri nosauc Eirovīzijas 2024 zaudētājus, kuri pēc viņu domāt pilnīgi noteikti neuzvarēs un neiekļūs pat finālā. 

Eirovīzijas dziesmu konkurss ir ikgadējs dziesmu konkurss, kurā piedalās Eiropas Raidorganizāciju apvienības (EBU) dalībvalstu pārstāvji. Konkurss aizsākās 1956. gadā un ir viens no populārākajiem televīzijas notikumiem pasaulē, ko ik gadu vēro aptuveni 200 miljoni cilvēku.

Katru valsti konkursā pārstāv viens dziedātājs vai grupa ar oriģināldziesmu. Uzvarētāju nosaka televīzijas skatītāju un profesionālu žūriju balsojums. Eirovīzijas konkursā ir uzvarējuši tādi slaveni mākslinieki kā ABBA, Celine Dion un Ruslana.

Eirovīzijas konkurss ir ne tikai mūzikas sacensības, bet arī kultūras notikums, kas vieno cilvēkus no visas Eiropas un pasaules. Konkurss ir pazīstams ar savu krāšņo skatuves iestudējumu, dažādajiem mūzikas stiliem un unikālo atmosfēru.

 

Izpildi šo testu:

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

 

Pēdējos gados Eirovīzijas konkurss ir kļuvis arvien populārāks arī ārpus Eiropas. 2023. gadā konkursā piedalījās Austrālija, Izraēla un Ukraina, kas nav EBU dalībvalstis.

Eirovīzijas dziesmu konkurss ir aizraujošs un dinamisks notikums, kas piedāvā kaut ko ikvienam. Tā ir lieliska iespēja iepazīt dažādu valstu mūziku un kultūru, kā arī izbaudīt aizraujošu sacensību.

 

NAHABA – “GLASSS”

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes pavasara sākumā jutīsies kā septītajās debesīs no laimes un pozitīvās gaisotnes

Atgādināsim, ka 11. janvārī, notika izloze, kuras laikā kļuva zināms, ar kādu numuru uzstāsies 2024. gada Eirovīzijas nacionālās atlases finālisti.

Tāpat jau ir zināmas visas dalībnieku dziesmas, ar kurām viņi centīsies uzvarēt un pēc tam cīnīsies vērienīgākajā dziesmu konkursā. Šogad Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks maijā Malmē.

Jāatgādina, ka pirmo reizi Eirovīzijas vēsturē konkursā piedalīsies Karību jūras reģiona valstis. Zināms, ka konkursā uzstāsies 37 valstu dalībnieki, kā arī 5 konkursa dibinātājvalstis, tostarp Zviedrija kā uzvarētāja valsts.

Bukmeikeri ir atjauninājuši savas prognozes par Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju. Un, ja pirmo vietu ieņem Ukraina, kuru pārstāvēs Aļonas Aļonas un Džerija Heila duets ar dziesmu “Teresa & Maria”, tad starp ”outsaideriem” ir pat 15 valstis.

Ir zināms vai šajā sarakstā ir iekļauta arī Latvija. Lūkosim!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment