Eirovīzija 2024: bukmeikeri nosauc zaudētājus, kuri pēc viņu domāt pilnīgi noteikti neuzvarēs – kā ar Latviju?

“Eirovīzija 2024” notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Pusfināli notiks 7. un 9. maijā, bet lielais fināls – 11. maijā.

Eirovīziju vadīs Holivudas zvaigzne Malina Okermane un TV raidījumu vadītāja Petra Mede. Jāatzīmē, ka ap konkursu jau ir izcēlies skandāls.

No sākuma sāksim ar patīkamo ziņu: Bukmeikeri ir sastādījuši arī savu sarakstu ar iespējamajiem uzvarētājiem. Kuri tie var būt? 

2024. gada maijā Malmē notiks lielākais Eirovīzijas dziesmu konkurss. Jo tuvāk notikumam – jo ātrāk valstis izlemj par saviem pārstāvjiem un prezentē dziesmas, ar kurām tie uzstāsies.

Arī bukmeikeri atjaunina savas prognozes. Ilgu laiku viņi līderpozīcijas piešķīra Aļona Aļona & Džerijs Heils, bet tagad no pirmās vietas ir nobīdījuši Ukrainu.

Ir vērts atzīmēt, ka Lasagna dziesma “Rim Tim Tagi Dim” ir kļuvusi populāra internetā. Iespējams, tieši tāpēc likmes par to palielinājās.

Tagad tabulas augšgalā ir Horvātija, kuru pārstāvēs Baby Lasagna. Neskatoties uz to, ka dzimtajā valstī māksliniekam netika prognozēta uzvara dziesmas “Rim Tim Tagi Dim” dēļ, viņam tomēr izdevās izvirzīties vadībā.

Tomēr ir kāda nianse: bukmeikeri uzskata, ka gan Ukrainai, gan Horvātijai ir 14% iespēja uzvarēt.

 

Lasi vēl: “Ātro auzu pārslu sacepums, ko ir ļoti viegli pagatavot.”; Tas ir neparasts ēdiens, bet ļoti garšīgs un neprasa daudz pūļu

Bet tagad par sliktāko raksta daļu: Bukmeikeri ir izteikuši savas prognozes par valstīm, kuras pēc viņu domām noteikti nevinnēs. Kuras tās ir? 

Saskaņā ar likmju koeficientiem vismazākās izredzes uzvarēt ir Beļģijai, Nīderlandei, Serbijai, Latvijai, Dānijai, Portugālei, Moldovai un Sanmarīno. Bukmeikeri uz tām liek tikai 1 % likmju.

Atgādināsim, ka Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu ”Hollow”: 

 

Leave a Comment