“Ātro auzu pārslu sacepums, ko ir ļoti viegli pagatavot.”; Tas ir neparasts ēdiens, bet ļoti garšīgs un neprasa daudz pūļu

Ko var pagatavot no auzu pārslām? Patiesībā ir milzīgs skaits recepšu, kas satur auzu pārslas, un populārākās no tām, protams, ir putra un auzu pārslas, taču šodien es jums pastāstīšu par savu iecienītāko auzu pārslu gatavošanas veidu.

Es nerunāšu par šo pārslu priekšrocībām, jūs jau to labi zināt, es labāk padalīšos ar recepti, kas var būt labs veids, kā dažādot brokastis vai izraisīs interesi jūsu bērnos, kuri atsakās ēst putru.

Recepte ir ārkārtīgi vienkārša, būtībā par pamatu ņemam graudaugus un pienu, bet nevārām, bet cepam cepeškrāsnī, un rezultātā mums ierastās sastāvdaļas atklājas nedaudz savādāk.

Nepieciešamās sastāvdaļas

– Banāns 1 gab
– Auzu pārslas 1 glāze
– Sāls (šķipsniņa)
– Ola 1 gab
– Medus vai cukurs 1 ēd.k.
– Piens 1 glāze

Kā redzat, produktu komplekts ir vienkāršs un pieejams. Cukuru un medu no receptes var pilnībā izņemt, jo banāns labi piesātina auzu pārslas ar saldumu, bet man tomēr patīk pievienot nedaudz cukura, un dažreiz medus un sacepums kļūst ne tikai par auzu brokastīm, bet gan par īstu gardumu.

Lasi vēl: Ja ir mazliet biezpiena un dažas minūtes, vienmēr taisu šo! Visa ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem

Ar šo sastāvdaļu daudzumu man pietiek, lai aizpildītu 13×13 centimetru veidni.

Turpini lasīt, kā pagatavot šo ēdienu, nākošajā lapā

Soli pa solim recepte:

Iestatiet cepeškrāsni uzkarsēt līdz 190 grādiem. Kamēr cepeškrāsns uzsilst, sagatavojam visu nepieciešamo. Sagrieziet banānu apaļās šķēlītēs un novietojiet to veidnes apakšā.

Vislabāk izvēlēties stikla formu un ideālā gadījumā gatavot porcijās, lai varētu pasniegt ēdienu ikvienam skaistā izskatā. Ja jums ir viena liela panna, bez problēmām, tikai sadalot porcijās, mēģiniet sadalīt trauku pēc iespējas glītāk un ar platu lāpstiņu pārnest uz šķīvjiem.

Atsevišķā bļodā sakuļ olu, pienu, sāli un pievieno medu vai cukuru. Masu nav nepieciešams kult, vienkārši labi samaisiet ar putojamo slotiņu vai dakšiņu.

Nākamais solis ir auzu pārslas uzbērt virs banāna šķēlītēm. Vienmērīgi sadaliet to pa visas formas perimetru. Tagad olu-piena maisījumu jāpārlej pāri banāniem un auzu pārslām. Lēnām ielejiet, mēģiniet sadalīt masu, lai pietiek pārliet pa visu virsmu.

Ievietojiet veidni (uzkarsētā līdz 190 grādiem) cepeškrāsnī uz 30-40 minūtēm , pārbaudiet cepeškrāsni. Virsū jāveidojas gaiši zeltainai garoziņai.

Izņemiet gatavo ēdienu, ļaujiet tam nedaudz atdzist un varat sākt ēst.

Lasi vēl: Četras Zodiaka zīmes drīzumā saskarsies ar nopietnām problēmām: kā neiekrist “slazdā”

Ja vēlaties, virspusē varat pievienot visu, kas jums patīk. Es periodiski gatavoju šo sacepumu, pārkaisa ar rīvētu šokolādi, man patīk šī kombinācija. Bet tas ir ne mazāk garšīgs ar riekstiem, svaigiem augļiem un ogām, un, ja vēlaties, varat pievienot nedaudz kanēļa.

Faktiski, pievienojot sacepumam kaut ko citu, jūs katru reizi iegūstat jaunas garšu kombinācijas, un tas nepadara ēdienu garlaicīgu, pat ja to gatavojat bieži.

Leave a Comment