Četras Zodiaka zīmes drīzumā saskarsies ar nopietnām problēmām: kā neiekrist “slazdā”

Astrologi ir nosaukuši Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji var saskarties ar problēmām šajā mēnesī. Runa ir par četrām Zodiaka zīmēm. Zem tām dzimušie var saskarties ar nepatīkamām problēmām. 

Skorpionus šajā periodā gaida grūtības. Astrologi iesaka šīs zīmes pārstāvjiem nodarboties ar sava īpašuma aizsardzību un noteikti uzmanīties, izvairoties no kontaktiem ar neuzticamiem cilvēkiem.

Arī šajā periodā Skorpioniem nāksies aizmirst vārdu “gribēt” un lēmumus pieņemt uzmanīgi, ja viņi nevēlas ievērojami pasliktināt savu jau tā nestabilo emocionālo stāvokli.

 

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

Jūs arī gaida tikpat saspringta nedēļa. Pēdējā laikā viņu dzīve ir bijusi pārsteigumu pilna, kas lielākoties nav solījuši neko labu. Tagad situācija sāks mainīties, taču ir pāragri atslābināties – nepatikšanas viņus gaidīs uz katra soļa.

Īpaši izvairīties līdz nedēļas beigām viņiem nevajadzētu atstāt novārtā citus. Dažādu zodiaka zīmju enerģijas plūsmas var traucēt viena otrai, radīt traucējumus, kas izraisa konfliktus. Astrologs iesaka censties pēc iespējas vairāk kontrolēt savas emocijas, lai “nogludinātu maliņas”.

Lasi vēl: Traks murgs: Globa brīdināja divas zodiaka zīmes par nopietnām problēmām no 5. marta

Pastiprinātas aktivitātes dēļ var būt arī atlaišanas, pārsteidzoši lēmumi (par kuriem vēlāk nāksies nožēlot), mēģinājumi kādu panākt. Var būt arī sava pretinieka vai ienaidnieka nenovērtēšana. Esi prātīgs!

 

Vērsis

Vēršiem viss nebūs tā, kā viņi paši ir plānojuši. Plāni sabruks, radinieki aizstāvēs savu viedokli un ne visā jums piekritīs, partneris var norādīt uz durvīm un vairs nebūt kopā ar jums, bet konflikti darbā var novest pie atlaišanas.

Šis jums būs grūts periods, kad viss pilnīgi kritīs no jūsu rokām ārā. Jums var šķist, ka visa pasaule ir pret jums. Tas var izraisīt ilgstošu depresiju. Meklējiet palīdzību pie speciālista, lai izvairītos no vēl negatīvākām sekām.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment