“Siļķu salāti zem zaļā kažoka- garšīgi, svaigi, jauni.”: Esmu to pagatavojis vairāk nekā vienu reizi!

Šodien gatavoju gardus salātus “Siļķe zaļajā kažokā”- noteikti pagatavo. Salāti ir ļoti garšīgi, sātīgi, un ļoti viegli pagatavojami. Kā arī tiem nav nepieciešamas daudz sastāvdaļas.

 

Sastāvdaļas: 

Kartupeļi – 2 vidēji gabali
Majonēze pēc garšas
Siļķes fileja – 2 gab
Olas – 2 gab
Gurķi – 1 gabals vidējs
Puscietais siers – 80 grami
Sīpolloki – vairāki kāti

Iepriekš izvārīju 2 kartupeļus ar visu mizu – izvārīju sālītā ūdenī. Pagaidīju kad kartupeļi atdzisa un noņēmu mizas. Sarīvēju uz rupjās rīves.

Vispirms rīve jāieeļļo ar ūdeni vai augu eļļu – tā būs vieglāk kartupeļus sarīvēt. Kartupeļus sarīvēju tieši traukā, kurā pasniegšu salātus. Šādi sanāk kartupeļi.

Slāņus ar dakšiņu nespiedīšu – gribu, lai salāti ir gaisīgi. Kartupeļiem sāli nelieku, jo tie tika vārīti sālsūdenī.

Uzklāju nelielu majonēzes kārtiņu. Paņemiet majonēzi pēc garšas, to, kas jums patīk.

Man ir viena siļķes fileja. Visu lieko eļļu izlēju sietiņā. Siļķes fileju sagriežu strēmelītēs. Jūs varat to sagriezt tā, kā jums patīk vislabāk. Nākamajā kārtā izklāju siļķi.

Lasi vēl: Vīrietis pamanīja klaiņojošu suni, kurš braukāja ar metro un nolēma viņu izsekot. Neticami, bet dzīvnieks beigās kļuva par interneta zvaigzni!

2 cieti vārītas olas sagriezu mazos kubiņos. Olu var sarīvēt uz rupjās rīves. Nākamajā kārtā pārklāju ar olu. Pa virsu pievienoju nedaudz majonēzes.

Turpini lasīt, kas jādara tālāk, nākošajā lapā

Es ņemu pusi vidēji svaiga gurķa. Gurķi sagriežu plānās strēmelītēs un tad šķērsām lieku strēmelītes. Lai nemulsina siļķes un svaiga gurķa kombinācija – tas ir ļoti garšīgi.

Es nepievienoju sāli slāņiem – mani produkti ir sāļi. 80 gramus puscietā siera sarīvēju uz siera rīves. Majonēze atkal iet virsū sieram.

Man ir 2 buntes ar zaļo sīpollokiem. Sīpollokus smalki sagriežu – vai nu taisni, vai slīpi. Uzmanīgi izklāju zaļos sīpolus.

Ja vēlaties, šeit varat pievienot dilles.

Šie salāti ļoti labi apvieno visus šos produktus. Šie salāti būs alternatīva tradicionālajiem salātiem “Siļķe kažokā”. Garša šeit ir svaigāka un interesantāka. Es ļoti iesaku jums to pagatavot!

Šie salāti nav jāatstāj ievilkties – tie ir vienlīdz garšīgi pirmajā dienā un vēlāk. Šie salāti ir manā salātu sarakstā, kurus vēlos atkārtot.

Lasi vēl: “Ātro auzu pārslu sacepums, ko ir ļoti viegli pagatavot.”; Tas ir neparasts ēdiens, bet ļoti garšīgs un neprasa daudz pūļu

Salāti svaigi, kraukšķīgi, jauni, garšīgi. Garša ir neparasta, lai gan produkti ir parasti. Noteikti pagatavojiet! Labu apetīti!

Leave a Comment