Pamanīju, ka mana vīramāte tualetē ievieto maisiņu ar lauru lapām. Izmēģināju, un es biju sajūsmā!

Katrā mājā ir lauru lapa. Tā palīdz atbrīvoties no sliktas smakas tualetē. Nesen pamanīju, ka mana mīļākā vīramāte tualetē ir ielikusi nelielu maisiņu ar lauru lapām.

Man radās jautājums, kāpēc viņa to dara, tāpēc nolēmu pajautāt. Viņa man atklāja savu noslēpumu. Es izmēģināju viņas metodi, un tagad esmu neprātīgi laimīga. Kad eju uz veikalu, es vienmēr nopērku paciņu lauru lapu, jo bez tām es nekur nevaru iet.

Ņemiet pāris lauru lapas, sagrieziet tās ļoti smalki un ievietojiet jebkurā nelielā auduma maisiņā, labi noderēs arī vecu kaprona zeķubiksīšu maisiņš, ko katrs var izgatavot pats.

Lauru lapām, ja vēlaties, varat pievienot savu iecienītāko ēterisko eļļu, krustnagliņas vai kanēli, vispār, ko sirds kāro. Tagad paņemiet maisiņu un novietojiet to vannas istabā, vietu izvēlieties ne pārāk tuvu izlietnei, lai nesamitrinātu maisiņu un tā saturu.

 

Izpildiet šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

Es no savas mātesmātes iemācījos vēl vienu metodi, ar kuru var panākt patīkamu aromātu visā dzīvoklī. Mums ir vajadzīga lauru lapa, katls un ūdens.

Katliņā uzberiet ūdeni, pievienojiet pāris lauru lapas un uzkarsējiet ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai, katlam nav jānosedz vāks. Ja vēlaties, varat pievienot savas iecienītākās garšvielas.

 

Lasi vēl: Eņģeļu stundas 6.-8. martā: norādes, lai saņemtu palīdzību no augstākiem spēkiem šajās dienās

Tiklīdz ūdens ir uzvārījies un tvaiks ir pazudis, pārnesiet katlu uz telpu, kurā ir nepatīkama smaka. Tiklīdz tvaiks apstājas, katlu var izņemt.  Jums noteikti vajadzētu izmēģināt manas mātes metodi. Esmu pārliecināta, ka jūsu viesi visu vakaru brīnīsies, kas tad tā tik garšīgi smaržo.

 

 

Leave a Comment