Eņģeļu stundas 6.-8. martā: norādes, lai saņemtu palīdzību no augstākiem spēkiem šajās dienās

Vispirms es vēlos apsveikt visas jaukās dāmas Starptautiskajā gaidāmajā sieviešu dienā! Piepildīsim šo pavasari ar gaišu, labu enerģiju. Aizdegsim laimes sveci. Kā to izdarīt, mēs uzzināsim publikācijas beigās.

Un tagad tradicionālās eņģeļu stundas un laiks, kad mēs stiprinām savu saikni ar tām un stiprinām aizsardzību.

Eņģeļu stundas

6. marts – šajā dienā mēs attīrīsimies no: sevis negatīvisma, sevis bloķēšanas, sevis jēgas, no zemas frekvences enerģijām, kas mūs nomāc. Tās ir mūsu emocijas: dusmas, bailes, skaudība, alkatība.

Bojā savu struktūru spēcīgāk nekā izraisītais negatīvisms. Darīsim to, vēršoties pie augstākajiem spēkiem, lūdzot tos atbrīvoties no visa iepriekš minētā, piepildot savu dvēseli ar gaismu un ticību sev. Eņģeļa stunda ir no pulksten 10:35 līdz 11:22.

 

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

 

7. marts – šajā dienā izteiksim lūgumus Matuskai Matronai. Tā ir viņas godināšanas diena, kas saistīta ar viņas relikviju atrašanu. Lūgsim arī augstākos spēkus, lai stiprina mūs mūsu vēlmēs, mērķos, ticībā un neļauj mums novirzīties no gaišā ceļa. Eņģeļu stunda – no 09:14 līdz 10:02.

 

8. marts – svētku dienās aizsardzība ir nepieciešama dubultā mērā. Skaudība, atrašanās pārpildītās vietās, jautrās kompānijās. Arī daudzi statusi ar laimīgiem smaidiem.

Lasi vēl: Ko uzdāvināt konkrētai zodiaka zīmei uz 8.martu, lai ieraugot dāvanu tās priekā sāktu lēkāt?

Šeit ir viegli noķert ļaunu aci banālas skaudības dēļ. Lūdz eņģelim aizsardzību, mentāli apvelc sevi ar mirdzošu auru, arī fotogrāfiju, ko pakļauj, ieliec enerģētiskā kokonā. Eņģeļa stunda ir no 10:45 līdz 11:32.

 

Uzzini kā veikt veiksmes rituālu – lasi nākošajā lapā

Leave a Comment