Džūlija Vanga prognozē: Kurām zodiaka zīmēm decembrī piepildīsies visi sapņi

Džūlija Vanga ir izcila gaišreģe. Atgādināsim, ka viņa kādreiz dzīvoja tepat Latvijā, Rīgā. Decembris ir lielisks laiks, lai izvērtētu visu gadu un izvirzītu jaunus mērķus. Šis mēnesis tiek uzskatīts arī par vienu no maģiskākajiem gada mēnešiem.

Vēzis

Decembris šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs vērsts uz veselību, organizatorisku prasmju uzlabošanu un līdzsvara atrašanu starp personīgo dzīvi un darbu.

Šķiet, ka Vēžu dzīvē pēdējā laikā valda nebeidzama jezga, bet decembrī viņi beidzot varēs atpūsties. Šo vēlmi piepildīt palīdzēs tuvākie cilvēki.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem patīk pavadīt laiku mājās, taču tas izdodas reti. Taču šajā periodā viss sakritīs tā, ka lielāko daļu mēneša Jaunavas varēs pavadīt mājās, tieši tā, kā viņas to vēlējās.

Lasi vēl: Veiksme nākamgad novērsīsies no sievietēm, kuras ir šo vārdu nēsātājas. Bet ko viņām darīt, lai “apmānītu” neveiksmi?

Tajā pašā laikā šo cilvēku produktivitāte nekur nepazudīs, palikšana mājās nāks tikai par labu. Ja kāds jūs traucē vai padara jūs traku, ir vilinoši pretī rīkoties kā muļķim. Bet tā ne vienmēr ir labākā reakcija.

Šomēnes tev nāksies saskarties ar vairāk cilvēkiem, kas tev krīt uz nerviem nekā parasti. Tāpēc ir svarīgi domāt par to, kam ticat, un iestāties par to, kam ticat, nevis akli reaģēt uz visu, kas notiek.

Labāk ir izmantot savu enerģiju, lai padarītu savu dzīvi labāku, nevis pārmest sevi par lietām, kurām nav nozīmes.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment