Veiksme nākamgad novērsīsies no sievietēm, kuras ir šo vārdu nēsātājas. Bet ko viņām darīt, lai “apmānītu” neveiksmi?

Jaunais gads nes ne tikai prieku un jautrību. Kādam/kādai problēmu maisu zem eglītes noliks 2023. gada simbols – Melnais Ūdens Trusis. Un īpaši sarežģīts nākamais gads būs zemāk minēto vārdu īpašniecēm.

Kamēr dažas jaunās dāmas nākamajā gadā baudīs dzīvi, jo viņām 2023. gads izvērtīsies par īstu brīnumu, turpmāk minēto vārdu īpašniecēm būs smagi jāstrādā, lai atrisinātu negaidītas problēmas. Truša gads viņām ir sagatavojis daudz pārbaudījumu, bet veiksme nebūs šo dāmu sabiedrotā.

Bet tas nenozīmē, ka sievietēm, kuras nēsā šos četrus vārdus, vajadzētu vienkārši sēdēt un neko nedarīt. Nedaudz piepūles – un arī tu izkļūsi no nepatikšanām un nelaimēm. Tātad kam vajadzētu pievērst uzmanību 2023.gadā?

Kristīne

Lai mēģinātu vismaz daļēji izvairītos no likteņa sagatavotajiem pārbaudījumiem, Kristīnei “jāsavāc visa sava griba dūrē” un jāparāda, ka viņu nobiedēt nemaz nav viegli.

Galvenais drauds 2023. gadā šā vārda īpašniecei nāks no citiem cilvēkiem. Sievietei ir svarīgi ļoti uzmanīgi klausīties vārdos, lai nekļūtu par ļaundaru ēsmu.

Bet Kristīnei ar intuīciju viss ir kārtībā. Attīstīta sestā maņa neatceļ to, ka jebkurš lēmums šai jaunkundzei būs jāpieņem, visu ļoti nopietni pārdomājot.

 

Elīna

Savukārt dāmas, kuru vārds ir Elīna, pašas būs vainīgas lielākajā daļā problēmu un neveiksmju, ar kurām saskarsies 2023. gadā. Tāpēc ieteikums Elīnai ir šāds: laiku pa laikam savaldi emocijas un līderības ieradumus.

Tieši lepnums un augstprātība tev var radīt nopietnas nepatikšanas. Negatīvas emocijas atkal un atkal atsvešinās Elīnu no vēlamā mērķa. Viens no veidiem, kā atjaunot veiksmi, ir piesaistīt tuvinieku atbalstu. Vārda īpašniecei šoreiz būs nedaudz jāpiekāpjas, lai nesaasinātu jau tā sarežģīto situāciju.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment