96 gadu vecumā mūžībā devusies cienījama aktrise: ”Meita stāsta, ka viņas māte pastāvīgi slimojusi”

Pirms pāris dienām medijos parādījās skumja vēsts, ka mūžībā devusies izcila aktrise un gādīga māte. Viņas meita ir slavena un atpazīstama daudz kur pasaulē. 

Dziedātāja Šēra paziņojusi par personisku traģēdiju. Mūžībā aizgājusi viņas māte aktrise Džordžija Holta.

“Mammas vairs nav,” lakoniski paziņoja Šēra. Džordžija ilgstoši cieta no dažādām slimībām, un septembrī viņa slimnīcā ārstējās no ieilgušās pneimonijas.

Šēra stāstīja, ka viņas māte pastāvīgi slimojusi. Pēc izrakstīšanas no klīnikas viņas stāvoklis stabilizējās. Māksliniece pateicās visiem, kas sniedza viņai nenovērtējamu atbalstu šajā grūtajā brīdī.

Džordžija Holta ir dzimusi Arkanzasā, viņai kopš bērnības patika aktiermāksla, un jaunībā viņa jau sāka filmēties filmās. Skatītāji visvairāk atceras Holtas lomas komēdijās “Viņas pašas dzīve”, “Tēva mazā dividende” un “Laulības pamats”.

Lasi vēl: Rūnu gaišreģa Igors Večerska nedēļas horoskopa prognoze no 12. līdz 18. decembrim

Džordžija ir bijusi precējusies sešas reizes. Pirmajā laulībā ar kravas automašīnu vadītāju Džonu Sarkisjanu viņai piedzima meita Šerilina, kas vēlāk kļuva par slaveno dziedātāju Šēru. No citas savienības aktrisei ir meita Džordžana, kura turpināja mātes darbu.

 

COMMENTS

Leave a Comment