Rūnu gaišreģa Igors Večerska nedēļas horoskopa prognoze no 12. līdz 18. decembrim

Rūnu gaišreģis Igors Večerskis pastāstīja, kas sagaida katru zodiaka apļa pārstāvi no 2022. gada 12. līdz 18. decembrim.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Raido, Hagalaz un apgrieztais Turisaz saka, ka, ja jūs tagad sāksit risināt savas problēmas, jūs varēsit ar tām tikt galā. Nedēļa no 12. līdz 18. decembrim palīdzēs atrisināt visdažādākos uzdevumus, īpaši tādus, kuriem ilgi nav izdevies pietuvoties. Un tās, kuras katru reizi atlika uz rītdienu. Tagad ir pienācis laiks ņemt lietas savās rokās un sākt īstenot savus plānus.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Apgrieztais Ottāls, apgrieztais Ansuzs un Yera saka, ka tagad nevajadzētu visu uzmanību koncentrēt uz profesionālo darbību. Laika posmā no 12. līdz 18.decembrim pārdomā savu personīgo dzīvi, sadzīves vajadzības un apkārtējo cilvēku vajadzības. Šī nedēļa ļaus saprast, ka dzīvē ir dažādas jomas, kurām jāpievērš uzmanība.

Lasi arī: Nosauktas zodiaka zīmes, kurām diemžēl gaidāma neveiksme 11. un 12. decembrī

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Teyvaz, apgrieztais Uruzs un Isa liecina par jūsu lielajām ambīcijām, kuras, iespējams, ir pamatotas. Tomēr vēl nav pienācis laiks to īstenošanai. Nemēģiniet klauvēt pie aizvērtām durvīm – taupiet enerģiju, iespējas un to, kas no jums tiek prasīts, lai idejas tālāk pārvērstu realitātē. Šajā jums palīdzēs laika posms no 12. līdz 18. decembrim.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment