Nosauktas zodiaka zīmes, kurām diemžēl gaidāma neveiksme 11. un 12. decembrī

Astrologi nosaukuši piecas zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem 11. un 12. decembris būs neveiksmīgs.

 

Lauva

Lauvas šajās dienās būs aizņemtas ar privātās dzīves problēmu risināšanu. Viņi sastapsies ar konfliktiem un nesaprašanos attiecībās ar savu otro pusīti. Lai saglabātu attiecības, šiem cilvēkiem nepieciešams neļaut vaļu emocijām, bet tā vietā veselīgi jānovērtē notiekošais.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri brīvdienās sastapsies ar depresiju finansiālo grūtību dēļ. Lai labotu situāciju, eksperti rekomendē viņiem vērsties pēc palīdzības pie tuviem cilvēkiem un aizmirst par lepnumu.

 

Lasi vēl: Svarīga informācija visiem autovadītājiem! Iespējams tiks izstrādāts likuma grozījumus, kurš ietekmēs visus šoferīšus!

Auns

Auni sajutīs nogurumu pēc smagas darba nedēļas. Turklāt nav izslēgts, ka arī brīvdienas viņiem nāksies pavadīt darbā. Lai nezaudētu savaldību, viņiem nepieciešams saņemt sevi rokās un piesaistīt pie uzdevumu veikšanas kolēģus.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate oi</cite>

    I am currently perfecting my thesis on gate.oi, and I found your article, thank you very much, your article gave me a lot of different ideas. But I have some questions, can you help me answer them?

Leave a Comment