Krievijas ieroču tirgotājs saka, ka novēlēja Grainerei veiksmi gūstekņu apmaiņas laikā

Ieroču tirgotājs Viktors Buts, kurš tika atbrīvots ieslodzīto apmaiņā pret ASV basketbola zvaigzni Britniju Graineri, sacīja, ka novēlējis viņai veiksmi uz skrejceļa Abū Dabī, kur abi tika apmainīti.

Buts, kurš 14 gadus pavadīja ASV cietumā par ieroču kontrabandu, naudas atmazgāšanu un sazvērestību amerikāņu nogalināšanai, ceturtdien tika apmainīts pret basketbola zvaigzni, kura šogad tika ieslodzīta par kaņepju eļļas atvešanu, kad viņa ieradās spēlēt Krievijas komandā.

Krievijas FSB drošības dienests publicēja attēlus, kuros abus abus veda viens otram garām uz asfalta Abū Dabī lidostā apmaiņas laikā, lai gan video tiek nogriezts, viņiem garāmejot, un nebija neviena materiāla, kurā būtu redzama viņu mijiedarbība.

“Es novēlēju viņai veiksmi, viņa pat kaut kā pastiepa pret mani roku,” sestdien intervijā Krievijas valsts kontrolētajai raidorganizācijai RT sacīja Buts.

“Atkal, tā ir mūsu tradīcija. Vajadzētu novēlēt visiem veiksmi un laimi,” viņš sacīja, piebilstot, ka, viņaprāt, Grainere  “bija pozitīvi noskaņota” pret viņu.

Leave a Comment