Rūnu gaišreģa Igors Večerska nedēļas horoskopa prognoze no 12. līdz 18. decembrim

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Apgrieztais Laguzs, Nautizs un Uruzs runā par dažāda veida neparastām sakritībām, pārsteigumiem, ka nāksies pielāgoties un pieņemt neparedzamus lēmumus. Tāpat nedēļa no 12. līdz 18. decembrim norādīs tev uz nepieciešamību atpazīt vājās un stiprās puses un darīt kaut ko tādu, kas nav no tevis, tava ierastā rīcības veida.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Ačgārni Perto, Gebo un Soulo saka, ka visas tās cerības, ko jūs liekam uz partneriem, var neattaisnoties, vismaz pilnībā. Tāpēc ir nepieciešams koncentrēt savu enerģiju un, pateicoties tai, doties tālāk, paļauties tikai uz sevi.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Isa, apgrieztais Teivazs un Dagazs runā par ilgu periodu, kad pagātnē tu nesasniedzi pelnīto rezultātu. Un, lai apturētu šo grūtību periodu, ir jāsaprot procesu plūsmas būtība un tā radikāli jāmaina. Laiks no 12. līdz 18. decembrim piemērots, lai izrādītu vājumu, bet reāli uzsāktu savu uzdevumu īstenošanas ceļu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Nautizs, apgrieztais Turisaz un Isa norāda, ka šobrīd nav labākais laiks, lai veiktu kādu darbību, kuras mērķis ir uzlabot esošo lietu kārtību. Ir nepieciešams atrisināt problēmas, ar kurām saskārāties pagātnē. Un tagad jūs varat tikt galā ar tiem vislabākajā iespējamajā veidā un pilnībā.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Vunyo, Reversed Othal un Keno sniedz jums lielisku iespēju pārņemt lietas savās rokās un virzīt tos pareizajā virzienā. Laiks no 12. līdz 18. decembrim tev palīdzēs jaunu zināšanu apguvē. Tajos jūs atradīsit kaut ko tādu, ar ko jūs savā dzīvē varat mijiedarboties ar pilnīgu komfortu.

Lasi arī: Nosauktas zodiaka zīmes, kurām diemžēl gaidāma neveiksme 11. un 12. decembrī

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Apgrieztais Fehu, Inguz un apgrieztais Keno norāda, ka nav vērts visus spēkus koncentrēt uz materiālo sfēru. Periods no 12. līdz 18. decembrim vēlas, lai jūs pirmajā vietā neliekat materiālo labklājību. Drīzāk tas prasa, lai daži nepārvaldīti procesi, kas paši par sevi ir ienākuši jūsu dzīvē, varētu to mainīt. Tuvākajā nedēļā ir visas iespējas saprast un pieņemt pārmaiņas, kas notiek tavā dzīvē.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Otal, Nautiz un Uruz sniedz jums lielu spēku un enerģiju. It īpaši, ja tas ir saistīts ar dažiem jūsu dzīves pamatmērķiem un uzdevumiem. 12.-18.decembris ir piemērots laiks, lai parūpētos par mājām, ģimeni un pievērstos šo dzīves jomu uzlabošanai un nostiprināšanai.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Evaz, apgrieztais Uruz un Dagaz iesaka pievērst uzmanību ilgtermiņa perspektīvām un plānot tās. Jāņem vērā zināms vājums plānos un tas jākompensē ar līgumiem un partnerattiecību veidošanu ar cilvēkiem. Nedēļa no 12. līdz 18.decembrim ir piemērota kaut kādu pārmaiņu un ceļojumu plānošanai.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Vunyo, Inguz un Evaz paver jums diezgan veiksmīgu laika posmu, kad jūs varat daudz sasniegt intelektuālajā jomā. Pilnīgi iespējams nonākt pie nepieciešamajām modifikācijām gan savā, gan apkārtējo apziņā. Būsi pārliecināts, ka blakus ir tieši tie partneri, ar kuriem vari iet vienu ceļu. Uz tā katra sasniegumi nesīs daļu veiksmes citu cilvēku rezultātiem.

 

Arī interesanti: Naudas horoskops 2023. gadam visām zodiaka zīmēm

Leave a Comment