Slavenais Indijas astrologs un pravietis Ajay Bhambi nācis klajā ar skaļu prognozi par citplanētiešiem

Indijas astrologs un pravietis Ajay Bhambi nācis klajā ar skaļu prognozi par mūsu planētu un tās komunikāciju/saziņu ar citplanētiešiem.

 

Slavenais pravietis apliecina, ka līdz 2030. gadam cilvēki sākšot sazināties ar citplanētiešiem.

Spogulis žurnālisti uzzināja, kad un kā saskaņā ar šī astrologa pareģojumiem cilvēki sāks sazināties ar svešzemju radībām, un kas jādara. Pirms pasmieties par šāda pareģojuma iespējamību, atgādinām, ka ASV kongresā 2022. gadā notika oficiālas slēgtās sēdes, kurās ASV likumdevēji uzklausīja specdienestu ziņojumus par “nezināmiem lidojošiem objektiem”! 

“Mēs esam uz pārsteidzošu atklājumu sliekšņa”

Kā atzīmē pravietis-astrologs Bhambi, mēs jau esam uz pārsteidzošu notikumu un atklājumu robežas. Patiešām, no 2020. līdz 2023. gadam ir atvēries portāls, kas nosaka cilvēces attīstību veselam gadsimtam. Būtiskas izmaiņas ir manāmas visās dzīves jomās. Un Visums turpina mainīties, un šī procesa dalībnieki ir visi cilvēki, visa cilvēce.

Pravietis-astrologs apliecina, ka tuvākajā nākotnē notiks daudz interesantu notikumu, tostarp līdz 2030. gadam zemes iedzīvotāji sazināsies ar citplanētiešu būtnēm.

“Es prognozēju, ka no 2030. gada mēs sāksim regulāru saziņu ar citplanētiešiem. Patiesībā citplanētieši lidos pie mums. Viņi ir gudri, viņu intelekts ir varenāks par mūsējo, zemes. Viņiem ir tehnoloģijas, viņu civilizācija ir daudz attīstītāka,” rezumēja Adžejs Bhambi.

 

Tomēr tas vēl nav viss..

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment