Pāragri 48 gadu vecumā mūžībā devies ievērojams aktieris: ”Tas notika negaidīti”

Vakar kļuva zināms par kādu sēru vēsti. 9. decembrī pēkšņi mūžībā devās iecienīts seriāla aktieris. Viņš šo pasauli pameta vien 49 gadu vecumā. 

12. decembra rītā kļuva zināms par baltkrievu un krievu producenta, režisora, teātra un kino aktiera Sergeja Zigmantoviča nāvi. Zvaigznes nāves cēlonis tiek precizēts.

Traģēdija notika 9.decembrī, bet mediji skumjo ziņu pavēstīja dažas dienas vēlāk. Aktieris pēkšņi nomira 49 gadu vecumā.

Zigmantovičs skatītājiem ir pazīstams ar filmēšanos seriālā “Kamenska” – viņš spēlēja vairākās seriāla sezonās. Mākslinieks piedalījies arī tādos projektos kā “Kadeti”.

Lasi vēl: Veiksme nākamgad novērsīsies no sievietēm, kuras ir šo vārdu nēsātājas. Bet ko viņām darīt, lai “apmānītu” neveiksmi?

”Es esmu detektīvs”, “Babi Jar”, “Starp dzīvību un nāvi”, “41. gada jūnijā”, “Stacija”. 2016. gadā Sergejs darbojās kā producents televīzijas seriālam “Muhtars. Pa jaunām pēdām”.

 

Jaunavas paļaujas tikai uz sevi, un Zivis nedrīkst aizņemties: dienas horoskops 2022. gada 15. decembrim

COMMENTS

  • <cite class="fn">wlkn</cite>

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

Leave a Comment