Domāju, ka sieva mani krāpj un sāku viņu izsekot. Bet tas, kas nāca gaismā, mani gluži vienkārši apstulbināja!

Pie kā gan sieva šeit ieradās? Un pirmo reizi Pēteris sajuta sāpes krūtis. Bet ja nu tas ir vīrietis, viņas mīļākais? Un es savā naivumā visu šo gadu esmu ticējis, ka Elīna dodas pie draugiem?

Aizdomu pārņemts, Pēteris nolēma atgriezties mājās. Viņš nolēma nākamreiz sekot sievai un pirms viņas nonākt kāpņu telpā, lai redzētu, kur viņa iet.

Un tā viņš arī izdarīja. Vēlreiz sekoja Elīnai. Vņa atkal devās uz veikalu, bet pēc tam uz šo noslēpumaino māju. Šoreiz Pēterim veikli izdevās apturēt durvis pirms tās aizcirtās. Viņš tās nedaudz pieturēja un tad sekoja sievai. Par laimi, mājā nebija lifta, tāpēc varēja saprast, uz kuru dzīvokli viņa dosies.

Un tad Pēteris no visa spēka sāka dauzīt pa durvīm. Tagad viņš bija pārliecināts – sieva viņu krāpj!

Durvis viņam atvēra Elīna, sagaidot ar pārsteigtu sejas izteiksmi.

 

– Pēteri?

– Kur viņš ir? Pēteris draudīgi sacīja, ienākdams dzīvoklī. Un pēc pāris sekundēm visu saprata. Dzīvoklis mazs, apkārt visādas lupatas un statuetes. Bet pie galda viņš ieraudzīja sēžam sirmu večiņu.

Lasi vēl: Diemžēl kādā ciemā Latvijā šis rīts iesācies smagi – vilks tumsas aizsegā ielavījies mājas pagalmā un tas beidzās bēdīgi

Lasi vēl: Pēc ilgām debatēm beidzot ir zināms, kurš būs Latvijas valsts prezidents uz nākamajiem 4 gadiem

Izrādījās, ka Elīna par veco kundzi rūpējās jau ilgu laiku. Viņa par to neteica savam vīram, jo baidījās, ka viņš rāsies par liekiem tēriņiem, sakot, ka viņiem pašiem materiālais stāvoklis nav spīdošs. Pēterim palika kauns, ka viņš tā iebrucis tantiņas dzīvoklī.

Viņš tūkstošiem reižu atvainojās vecenītei un notīrīja netīrumus, ko ar apaviem bija ienesis mājoklī. Kopš tā laika pie vecmāmuļas Pēteris dodas kopā ar sievu.

 

Kāda, tavuprāt, ir uzticēšanās nozīme pāra attiecībās? Dalies ar savu viedokli/pieredzi komentāros!

 

Leave a Comment