Domāju, ka sieva mani krāpj un sāku viņu izsekot. Bet tas, kas nāca gaismā, mani gluži vienkārši apstulbināja!

Dzīvesdraugiem Pēterim un Elīnai bija veselīgas attiecības. Viņi viens otram uzticējās un nereti atsevišķi ciemojās katrs pie saviem draugiem, neizvirzot savstarpējas pretenzijas. Tāpēc, kad sieva gandrīz katru vakaru devās prom, vīrs nekādā veidā neiebilda.

Un, kamēr Elīna izklaidējās ar draugiem, kā domāja Pēteris, arī viņš devās pie ciemos pie saviem čomiem, vai arī vienkārši sēdēja mājās, skatījās televizoru un baudīja vienatni.

Un tad kādu dienu, kad Elīna atkal devās savās noslēpumainajās gaitās, Pēteris nevarēja pārslēgt kanālu televizorā. Šķita, ka baterijas beigušās. Tad viņš sāka meklēt baterijas visos skapjos, bet nevarēja nekādi atrast.

Vīrietis nolēma paskatīties sievas mantās, varbūt tur aizķērušās baterijas. Rokoties Elīnas skapī, viņš nejauši pieskārās kādai kastītei.

Kamēr tā nokrita uz grīdas, Pēteris jau bija paspējis izdarīt tūkstošiem pieņēmumu par to, cik sievai dārga lieta tur varētu būt. Tāpēc viņš bija ļoti pārsteigts, kad no kastītes viņam pie kājām izbira vesela banknošu kaudze.

Un tad pār Pēteri nāca apgaismība – varbūt viņa šo naudu tērē sev? Ietaupa, lai dotos uz ballītēm vai kaut kam citam. Pēdējā gada laikā viņa pastāvīgi kaut kur dodas. Tāpēc Pēteris nolēma izsekot sievu.

Lasi vēl: 62 gadu vecumā brīvdienās aizsaulē aizsaukts ļoti talantīgs aktieris; viņš slimnīcā iemiga mūža miegā

Un, lūk, reiz Elīna aizgāja līdz veikalam. Pēteris iekšā sievai nesekoja, bet saprata, ka viņa tur iepērkas. Pēc tam Elīna devās uz vienu no rajonā esošajām daudzstāvu ēkām, iegāja kāpņu telpā. Šī māja Pēterim bija nezināma, viņš tur nekad nebija bijis.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment