62 gadu vecumā brīvdienās aizsaulē aizsaukts ļoti talantīgs aktieris; viņš slimnīcā iemiga mūža miegā

62 gadu vecumā brīvdienās aizsaulē aizsaukts ļoti talantīgs aktieris; viņš slimnīcā iemiga mūža miegā. Ģimene ir dziļās sērās un aktiera atbalstītāji tāpat. 

Cilvēka dvēsele dzīvo vienu dzīvi fiziskā ķermeņa iekšienē. Tā ir laime, ka tev bijis lemts redzēt zemes un cilvēku dzīvi. Dzīves mirkļi ir unikāli, skaisti un nenovērtējami.

Atceries, ka cilvēks nāk pasaulē viens un atstāj to arī viens. Bet no dzimšanas līdz aiziešanai viņam jādzīvo aktīva, pilnvērtīga, notikumiem bagāta dzīve, jādzīvo starp cilvēkiem.

Aizsaulē devies seriālu “Kamenska” un “Sklifosovskis” Krievijas aktieris Nikolajs Šatohins

Kļuvis zināms par aktiera Nikolaja Šatohina nā.v..i. Par mākslinieka nāvi sociālajos tīklos paziņoja režisore Ksenija Zorina.

Lasi vēl: CSDD pārstāvji nāk klajā ar informāciju saistībā ar retāku tehnisko apskašu ieviešanu; cik bieži?

Pēc Ksenijas teiktā, 62 gadus vecais Nikolajs n.o.m.i.r.a pagājušā nedēļas nogalē. Pēdējās dienas viņš pavadīja slimnīcā, kur ārsti cīnījās par viņa dzīvību. Bet viņi nevarēja viņam palīdzēt.

 

“M.i.ri.s Koļa Šatohins – pārsteidzošs aktieris un brīnišķīgs cilvēks. Viņš nomira slimnīcā. Pat viņa telefons tagad atrodas šajā slimnīcā, un tuviniekiem nav iespējas paziņot draugiem telefoniski,” – norādīja Zorina.

Viņa pastāstīja, ka provizoriskais bēru datums ir 1.jūnijs. Atvadīšanās paredzēta pulksten 12:00 uz Maskavas Jaunā teātra skatuves, taču tā joprojām ir provizoriska informācija.

Lasi vēl: Latviešu dziedātāja Laima Vaikule izmēģinās spēkus pavisam sev neierastā un jaunā darba amatā; oho!

Noorganizēt atvadīšanos ir ļoti grūti, jo Nikolajs n.o.m.i.r.a Maskavas apgabalā. Bet visticamāk tā tomēr notiks, un ir nepieciešams, lai cilvēki nāktu no viņa atvadīties. Tāpēc ir izteikts aicinājums par aktiera n.ā.v.i paziņot visiem, kas ar viņu bija saskarē teātrī vai kino.

Leave a Comment