“Šī būs neaizmirstama vasara!”; Šo 3 zodiaka zīmju pārstāvji 2023.gadā sagaida savas dzīves labāko vasaru

Vasarā ir daži pārsteigumi visām zodiaka zīmēm – un jo īpaši trim no tām, tas būs vienkārši ideāls. Vasara tuvojas soļiem un jau raisa sajūsmas gaidas triju zodiaka zīmju pārstāvju sirdīs.

No astroloģiskā viedokļa gaidāmā 2023. gada vasaras sezona laika posmā no 21. jūnija līdz 23. septembrim nesīs ne tikai karstu laiku un daudz saules, bet arī veselu virkni skaistu pārmaiņu.

Urāns, Plutons, Neptūns un Saturns šovasar ir retrogrāds, taču, salīdzinot ar tik ļoti baidīto Merkura retrogrādu, tas nebūt nav nekas slikts. Tas drīzāk liek domāt, ka vasara visām zodiaka zīmēm nebūs garlaicīga.

1. ZODIAKA ZĪME VĒRSIS

Vērsim šogad būs neaizmirstama vasara. Pašā sezonas sākumā šī Zemes stihijas zīme spēs atstāt aiz sevis visu, kas viņu nospieda līdz šim brīdim.

Bezrūpīgi un mierīgi viņi lieliski pavadīs laiku šajā vasaras sezonā, izbaudot gaidāmās siltās dienas. Turklāt Vērša zīmes pārstāvji var izrādīt izcilu intuīciju un izmantot labvēlīgās iespējas.

Lasi vēl: Latviešu astrologs paziņo, kuri būs bīstamākie datumi jūnija mēnesī; esi uzmanīgs! 

Lasi vēl: “Izmanto ar pilnu jaudu šo vasaras mēnesi!”; Kā maksimāli izmantot 2023. gada jūniju atbilstoši savai zodiaka zīmei

 

 Nebaidies vasarā riskēt, dārgais Vērsis, un piepildi savus ilgi gaidītos sapņus. Planētas jūs pilnībā atbalsta!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment