Diemžēl mūžībā 83 gadu vecumā aizgājis izcils aktieris; pagājušajā naktī viņš aizgāja

83 gadu vecumā mūžībā devies izcils aktieris, no zināma seriāla. Viņš šajā seriālā ienesa iedvesmu un prieku. Tuvinieki ar smagu sirdi pieņēma šo sēru vēsti. 

No šīs dzīves aizgājis Als Strobels. Amerikāņu aktierim bija 83 gadi.

Par Strobela aiziešanu paziņoja “Tvinpīkas”producente Sabrina Sazerlenda. “Ar skumjām paziņoju, ka Als Strobels pagājušajā naktī nomira. Es viņu ļoti mīlēju,” rakstīja Sabrina.

Strobels ir vislabāk pazīstams ar Filipa Maikla Džerara, pazīstama arī kā Vienrocis, atveidošanu “Tvinpīkā”. Als filmējās arī seriāla turpinājumā, kas tika izlaists 2017. gadā.

Pēc paziņojuma par Strobela nāvi seriāla aktieri un producenti rakstīja aizkustinošas ziņas nelaiķim. “Autentiskākais aktieris, kādu esmu saticis. Viņš bija tik brīnišķīgs, tik īsts. Dusi mierā Al,” rakstīja “Tvinpīkas” producents Hārlijs Peitons.

Lasi vēl: Astro prognoze: Rītdiena, 6. decembris ir mistiskā spēka diena, kurā enerģija materializēties

Dana Ešbruka, kura seriālā atveidoja Bobiju Brigsu, rakstīja: “Ļoti skumjas ziņas. Es mīlu Alu. Viņš bija pats jaukākais no vīriešiem.” Viens no seriāla veidotājiem Marks Frosts arī pieminēja aktieri savā atvadu vēstījumā. “Ak nē… Dārgais Al. Cik mums ir paveicies tevi satikt. Cik liels prieks bija strādāt kopā gadu gaitā. Cik sirsnīgs un brīnišķīgs tu biji. Dusi mierā draugs,” rakstīja Frosts.

 

Leave a Comment