Astro prognoze: Rītdiena, 6. decembris ir mistiskā spēka diena, kurā enerģija materializēties

6.decembra diena ir 13 mēness valdīšanas diena. Mēness spēka diena un noslēpumains skaitlis. Šajā dienā mistisks ir itin viss. 6.decembris astrologi pat izveidojuši īpašu astroloģisko prognozi.

Astroloģiskā prognoze 6. decembrim:

Var notikt liktenīgi notikumi, dažkārt nelieli, ne īpaši pamanāmi, bet pēc tam būs nozīmīgi notikumi tavā dzīvē. Pat jūsu domas var kļūt par sava veida ķieģeli, kuras jūs gremdē uz leju. Jums ir jābūt enerģētiski spēcīgiem.

Dienas simbols ir Ritenis, kas personificē pašu dzīves gaitu, tāpēc var ienākt daudz informācijas, prāta tēli, kas jāizvērtē, atmetot lieko. Rūpīgi uztveriet visus šīs dienas notikumi.

Lieliska ideja būs kaut ko uzcept vai iepriecināt ģimeni, piemēram, ar svētku cepumiņu cepšanu. Šajā dienā ja spēsi veltīt laiku savai ģimenei, tad turpmāk tevi pavadīs veiksme, laime un labklājība.

 

Ir spēcīgas divas spēka dienas 6. un 7. decembrī, kam seko Pilnmēness.

Un uz augošā Mēness kulminācijā veiciet dažādas prakses veselībai, labam, ieprogrammējiet sevi tam, ko vēlaties. Pastāstiet Visumam, kas jums ir laime, īpaši noderīgi pirms gulētiešanas un īsi pēc pamošanās.

Lasi vēl: Kurām zodiaka zīmēm 2023. gada patrons Melnais trusis nesīs bagātību

Sazinieties ar savu Augstāko Es un enerģijas plūsmām, kas ir vienmēr un visur.  Kas attiecas un finansēm, tad šī ir diena, lai pabeigtu nepabeigto darbus un tos analizētu. Jauniem sākumiem parasti ir daži sarežģījumi.

 

Leave a Comment