Merilina Kerro prognozē: Decembra vidū trīs zodiaka zīmes var gaidīt Likteņa pārsteigumus

Liktenis drīz mums dos dažus negaidītus pārsteigumus, un tas būs kas neaizmirstams, maģisks, aizraujošs! Merilina Kerro stāsta, ka pavisam drīz dažām zodiaka zīmēm uzmirdzēs ”maģiskā saule”. 

Kurš gan teicis, ka likteņa dāvanas pieņemts saņemt tikai Jaunā gadā? Reizēm tas notiek agrāk, bet atnes ne mazāk spilgtu emociju! Gribas ticēt labākajam, gribas dzīvot, zinot, ka pavisam drīz iestāsies maģisku pārmaiņu laiks, un viss sliktais tiks izdzēsts kā ar dzēšgumiju.

Tā arī būs, ja noskaņosieties uz pozitīva viļņa un sapratīsiet, ka dzīve nav tik vienpusēja, kā mums dažkārt šķiet, tā ir daudzšķautņaina un brīnišķīga!

Dvīņi

Tātad līdz decembra vidum Dvīņiem vajadzētu sagaidīt pārsteigumus no pretējā dzimuma puses: jums tiks piedāvāts ceļojums vai kopīga atpūta.

Dvīņi ilgojas pēc radniecīgas dvēseles, ar kuru viņi ir saistīti gan ar asinīm, gan ar draudzību. Bēdu vidū viņi bija pilnīgi taisnīgi savās jūtās. Jums liktenis atsūtīs savu izredzēto cilvēku ar kuru jums dalīties jūsu jūtās.

 

Zivis

Zivis sagaida grūts uzdevums: ko darīt ar tik daudz naudas, kas pavisam negaidīti uzkritīs uz galvas. Bet ar šo “problēmu” izdosies tikt galā!

Lasi vēl: Diemžēl mūžībā 83 gadu vecumā aizgājis izcils aktieris; pagājušajā naktī viņš aizgāja

Pedantiskās Zivis ar bažām meklē, nespējot rast mierinājumu; viņiem bija ambiciozi sapņi, taču tie joprojām ir nepiepildīti nesenā pagātnē. Šoreiz liktenis jums dāvās iespēju piepildīt savu kvēlāko sapni.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment