56 gadu vecumā mūžībā devies talantīgs aktieris; mūža miegā viņš iemiga savās mājās

Diemžēl 56 gadu vecumā mūžībā devies talantīgs aktieris. Viņš mūža miegā iemiga savās mājās. Iemesls šobrīd vēl nav noskaidrots. Viņš bija ļoti laipns un enerģijas pilns cilvēks. 

Mūžībā devies amerikāņu aktieris Breds Viljams Henke. Viņš mūžībā devās savās mājās. Amerikāņu aktierim bija 56 gadi. Henkes ģimene ziņo, ka viņš mūžībā devās miegā. Viņa aiziešanas iemesls vēl nav noskaidrots.

“Breds bija neticami laipns cilvēks, enerģijas pilns. Viņš bija tik jautrs! Ļoti talantīgs aktieris, viņam patika būt daļai no šīs kopienas… Un mēs viņu mīlējām. Visas mūsu domas ir ar viņa sievu un ģimeni,” raksta aktiera menedžeris Mets Delpiano.

Henke dzimis 1966. gada 10. aprīlī Kolumbusā, Nebraskā. Viņš uzauga Litltonā, Kolorādo. 1994. gadā vīrietis pameta profesionālo futbolu un pārcēlās uz Losandželosu, lai kļūtu par aktieri.

Lasi vēl: Merilina Kerro prognozē: Decembra vidū trīs zodiaka zīmes var gaidīt Likteņa pārsteigumus

Viņš spēlējis vairāk nekā 100 lomu. Henke filmējies populāros projektos: “Ātrā palīdzība”, “Čikāgas cerība”, “Zīda zeķes”,  “Nešs Bridžs” un citos. 2006. gadā aktieris spēlēja antagonistu seriālā “Deksters”.

 

Leave a Comment