Visums sūtīs veiksmi: Dažām zodiaka zīmēm 2023. gadā beigsies nelaimju sērija

Daudzi no tiem, kuriem pagājušais gads nebija īpaši veiksmīgs, rūpīgi, bet tomēr uzskata, ka gaidāmais Pērtiķa gads palīdzēs atbrīvoties no sliktās sērijas, un Visums sūtīs veiksmi.

Protams, izdosies tiem, kas pieliks pūles – neatkarīgi no zodiaka zīmes –, taču astrologi nosaukuši trīs zodiaka apļa pārstāvjus, kuriem tas izdosies vieglāk nekā citiem.

Zivis

Jupiters ir planēta, kas cilvēka dzīvē ienes jaunas iespējas, veiksmi un augstus mērķus. Un gada sākumā (līdz maijam) viņš atradīsies Zivju zīmē, kas tikai palielinās viņa ietekmi.

Pirmais zodiaka zvaigznājs, kas savā dzīvē sajutīs veiksmi, būs Zivis, kurām Jupiters visādā ziņā būs labvēlīgs. Viņiem noteikti veiksies finanšu sektorā, karjera virzīsies uz augšu, un personīgā dzīve būs laimīga, jo ģimenē valdīs savstarpēja sapratne. Viņiem veiksies arī mīlestībā.

 

Auns

Nebaidieties ieguldīt esošās finanses sava biznesa uzsākšanā, investējot, protams, izvērtējot visus riskus. Izvirzi ambiciozus mērķus 2023. gada pirmajai pusei, kamēr Jupiters ir tavā pusē, jo risku mīlošā Tīģera gadā ir liela iespēja, ka visi tavi plāni piepildīsies!

Tāpēc Aunam vajadzētu aprobežoties ar priecīgu mirkļu gaidīšanu un neveikt nekādas aktīvas darbības, jo, lai iegūtu vēlamo, būs nepieciešams daudz vairāk laika nekā iepriekš minētais periods.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment