Diemžēl aizsaulē devies no spilgtākajiem Eirovīzijas dalībniekiem; Mūziķa ģimene skumjos jaunumus apstiprināja

Eirovīzijas dalībnieks Rojs Teilors aizsaulē devies no retas s.l.i.m.ī.b.a.s

Īru dziedātājs aizsaulē devies pēc ilgstošas cīņas ar m.o.t.o.r.i.s.k.o ne.i.r.o.n.u slimību. Rojs Teilors līdz pat savas dzīves pēdējām dienām investēja naudu mazpazīstamas s.l..i.m.ī.b.a.s izpētē.

Mūžībā aizgājis grupas Jump the Gun solists un 1988. gada Eirovīzijas dalībnieks. Mūziķa ģimene skumjos jaunumus apstiprināja mākslinieka labdarības organizācijas Watch Your Back MND sociālajos tīklos.

Lasi arī: Kas to būtu domājis, ka seriāla ”Divarpus vīri” Alans, var arī izskatīties šādi! Pamatīgas izskata pārmaiņas!

Lasi arī: Veikalu tīkls “LaTS” paziņo fantastiskus jaunumus! Visvairāk šie priecīgie notikumi skars Latvijas lauku teritorijas

Rojs Teilors atklāti runāja par savu cīņu ar motorisko neironu slimību (MND) un ir izdevis daudzus singlus, lai savāktu naudu šīs slimības izpētei. Tā ir reta s.l.i.m.ī.b.a, kas lēnām bojā nervu sistēmas daļas, izraisot muskuļu vājumu un novājēšanu.

Dziedātāja dēls Terenss un meita Ella emocionāli atvadījās no tēva. “Ar dziļām skumjām vēlamies paziņot par mūsu tēva un varoņa Roja Teilora došanos mūžībā.

Pateicoties savam lipīgajam pozitīvismam, pēdējos gados viņš ir daudz sasniedzis cīņā pret MND. Viņa darbs ir palīdzējis tuvināt pasauli šīs slimības ārstēšanai.

Un tas mūs piepilda ar lepnuma. Apbrīnojams tēvs, pārsteidzošs cilvēks un brīnišķīgs mūziķis. Visiem, kas mūs atbalstīja, jūs visi zināt, kas jūs esat. Mēs jūs visus mīlam, un viņš jūs visus mīlēja,” paziņoja mūziķa bērni.

Rojs ieguva slavu savā dzimtajā Īrijā 1988. gadā, kad kopā ar savu grupu Jump the Gun iekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā un tur ierindojās astotajā vietā.

Viņi nopelnīja 79 punktus par dziesmu “Take Him Home”. Dublinā notikušajā konkursā Rojs uzstājās kopā ar partneriem Braienu O’Reiliju, Kiaranu Vaildu, Ēriku Šarpu un Pīteru Edsu. Toreiz ar 137 punktiem uzvarēja Šveices pārstāve Selīna Diona ar dziesmu “Don’t Participate Without Me”.

Arī interesanti: Tualetē varu redzu savu atspulgu: tikai 2 sastāvdaļas, bet kaļķakmens un dzeltējums pazudīs kā nebijis

 

COMMENTS

Leave a Comment