”Cik superīgi jaunumi!”: Beidzot tiek izstāstīts cik drīz mūs palutinās saulīte ar pirmajiem +20 grādiem

Beidzot tiek izstāstīts cik drīz mūs palutinās saulīte ar pirmajiem +20 grādiem un beidzot varēsim atvadīties no ziemas apģērba. Pagaidām gan pavasaris tik ļoti nesteidzas mūs apciemot. 

Laikapstākļi saglabāsies auksti vismaz līdz nedēļas beigām. Pēc tam temperatūra nedaudz paaugstināsies, bet vienlaikus palielināsies nokrišņu daudzums.

Tuvākajā laikā pārsvarā būs bez nokrišņiem, tikai 7. marta pēcpusdienā vietām līs neliels lietus, vietām ar slapju sniegu. Naktī būs auksts, -2…-4 grādi. Dienā 8. martā temperatūra nepaaugstināsies virs +2…+4, bet 9. martā būs nedaudz siltāks, bet ne vairāk kā +6 grādi.

 

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

8. martā, gaidāms diezgan silts un pārsvarā sauss laiks. Tikai valsts rietumos dažviet līs. Par to stāsta pazīstamā sinoptiķi.

“8. martā maksimālā gaisa temperatūra gaidāma +6…+12 grādu robežās. Rietumu reģionos +10 grādi Tas ir, pietiekami silts. Sestdien nokrišņi nav gaidāmi, teica sinoptiķi, bet galējos rietumos vietām līs.

Tomēr ārzemju Hidrometeoroloģijas centra prognozes liecina, ka 9. martā būs silts laiks. Prognozes liecina, ka šīs nedēļas nogale ir gaidāma sausa un bez nokrišņiem, tomēr atsevišķās vietām var būt lietus.

Lasi vēl: Meteorologi nosauc precīzu datumu, kad atgriezīsies pavasara siltums, gaidāmi pat +15 grādi

Lielākajā daļā rietumu reģionu būs neliels lietus (naktī vietām ar slapju sniegu), pārējā teritorijā nokrišņu nebūs. Pūtīs dienvidaustrumu, austrumu vējš, 5-10 m/s. Temperatūra naktī būs no 3° silts līdz 2° sals; dienā termometri rādīs +5°…+10°.

Pavasara sākumā laikapstākļi ir nepastāvīgi, tāpēc tuvāko divu nedēļu laikā gaidāmas pastāvīgas temperatūras svārstības. Tomēr sinoptiķi ir gatavi mums arī pastāstīt, kad beidzot sagaidīsim pirmos +20 grādus. Vai jau drīz? Lūkosim! 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment