Bezvests.lv vadītājs nāk klajā ar ļoti nepatīkamu paziņojumu par pazudušo un meklēto māti Annu Jansoni

“Mūsu meklējumu centrs sāka pārbaudīt plašu teritoriju, sākot no punkta, kur tika atrasta mašīna ar mazās Luīzes, Annas meitiņu. Mēs pakāpeniski paplašinām šo rādiusu, sniedzot pārskatu par katru pārbaudīto sektoru. Šoreiz mūsu uzmanība tika pievērsta purva pusē, kur faktiski bija grūti iekļūt; izmantojot speciālās purva kurpes, meklētāji veica rūpīgu pārbaudi, aplūkojot iespējamās bedrītes, taču nesastapām nevienu pārliecinošu pēdu.

Otra grupa cilvēku devās pārbaudīt mežu, tomēr, neskatoties uz lielo teritoriju, mēs sastapāmies ar neveiksmi,” šādu informāciju sniedza raidījumā Aleksandrs Faminskis.

Papildus tam, četri ūdenslīdēji veica pārbaudes zem ūdens. “Mēs nevaram apgalvot, ka viss bija veltīgi! Negatīvs rezultāts arī sniedz informāciju. Tātad, tur, kur mēs meklējām, nav neviena pazīme. Tas liek radīt vairākus jautājumus: kur atradusies pazudusi persona?

Personīgi es neuzticu NLO teorijām, tāpēc mums jāturpina meklēt mežā tālāk. Mēs pašlaik gaidām policijas informāciju, lai noteiktu nākamos soļus,” norādīja Faminskis.

Kad tika uzdots jautājums par to, vai ir reāli atrast cilvēku purvā, ja viņš noslīcis, Faminskis detalizēti izskaidroja, ka katrs purvs ir unikāls un atšķiras pēc veida. Viņš atklāja piemēru, meklējot Jāni Tkačenko, kurš noslīka Krāslavas novadā, norādot uz purva nevienmērīgo virsmu, kas līdzīga kārtainam pīrāgam. “Viena kārta, pēc pusotra metra nāk nākamā kārta, un tā tālāk. Un turklāt no augšas nāk slānis, un pēc tam ir dibens.”

Lasi arī: Šausmīgais sapnis iedvesmojis Reiniku doties uz Mārtiņa Freimaņa kapiem

Lasi arī: Kā dzīvot sievietei pēc 50, ja viņai nav vīra vai dzīvesdrauga? Stāsta psiholoģe

Faminskis izskaidro, ka katrā purvā var būt dažādas ainavas un cietības pakāpes. Viņš akcentē, ka daži purvi ir cieti, savukārt citi var būt dziļi līdz pat trīs metriem, bet vairumā gadījumu tie svārstās ap pusotra vai divu metru dziļumu. Faminskis uzsver, ka, ja cilvēks nonācis purvā, tas varētu piedzīvot uzpeldošu kustību, ņemot vērā šo purvu daudzveidību. Viņš optimistiski piebilst, ka šajā konkrētajā gadījumā viņi cer atrast ķermeni, jo purva specifika un iepriekšējie piemēri liecina par to, ka meklēšana var būt veiksmīga.

Arī interesanti: Tests: uzziniet vairāk par savu personību un likteni pēc līnijām uz plaukstas

Leave a Comment