Atklāts ko Lana Paula Allai Pugačovai nozīmīgu sacījusi neilgi pirms mūžībā aiziešanas

Nesen mēdiji atklājuši, ka Raimonda Paula vecākā mazmeita Annamarija ir izpaudusi jaunu informāciju par savu par savu tuvāko personu – vecmāmiņu Lanu.

Lanas Paulas aiziešana mūžībā 2023. gada 4. augustā bija smags trieciens ne tikai Raimonda Paula ģimenei, bet arī Latvijas mūzikas kopienai.

Viņa, kā nelokāms atbalsta avots maestro dzīvē, neatstāja viņu vienaldzīgu pat viņa lielākajās uzstāšanās reizēs. Pateicoties Dzintara koncertzāles notikumam, Raimonds Pauls izteica dziļu pateicību un atvadus savai mīļotajai sievai, turpinot atbalstu un cieņu, kā arī saņemot atbalstu no tuvās draudzības loka, tai skaitā no Allas Pugačovas.

Alla Pugačova ir kļuvusi par ne tikai mūzikas legendu, bet arī cienījamu draugu Raimonda Paula ģimenē. Viņas saikne ar Paulu ģimeni ir ilgstoša un cieša.

Kā tuva ģimenes draudzene, Pugačova ir sniegusi nepārtrauktu atbalstu gan mākslinieka personīgajā dzīvē, gan arī viņa mūzikas karjerā.

Viņas klātbūtne un atbalsts bija ļoti nozīmīgs, it īpaši šajā grūtajā brīdī, kad Raimonds Pauls izteica atvadus savai mīļotajai sievai. Pugačova ir bijusi ne tikai līdzjūtības avots, bet arī stiprības un atbalsta pīlārs, uz kuru Paulu ģimene vienmēr varēja paļauties.

Lasi vēl: Populāra stiliste pastāsta, kādas kleitas sievietēm liek izskatīties kā tantēm

Raimonda Paula vecākā mazmeita Annamarija atklājusi jaunu informāciju par savas tuvākās personas – vecmāmiņas Lanas – veselības stāvokli un viņas tikšanos ar Krievijas dziedātājas Allas Pugačovas neilgi pirms viņas aiziešanas…

Lasi arī: Nežēlīgākās maitas! Sieviešu zodiaka zīmes, kuras pamet vīriešus kā vecas izmantotas zeķes!

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment