Raimonda Paula mazmeita atklāti stāsta par dzīvi pēc Lanas aiziešanas; asaras riešas acīs lasot

Atgādināsim, ka Raimonda Paula sieva Lana Paula aizsaulē devās šā gada 4.augustā. Šis bija smags trieciens, gan Latvijai, gan, protams, ģimenei. Maestro mazmeita ir gatava pastāstīt par šo brīdi un kā tas ir – dzīvot bez mīļās vecmammas. 

Lana Paula bija cienījama personība, kuras neesamība būtu ļoti ietekmējusi maestro Raimonda Pola identitāti. Piedāvājot nelokāmu atbalstu un iejūtību, viņa pastāvīgi pozicionēja sevi kā nelokāmu Maestro pavadoni pat savos gados.

Traģiski 2023. gada 3. augustā viņas dzīve aprāvās. Tomēr īsi pēc tam, slavenajā Dzintara koncertzālē Maestro kāpa uz skatuves, lai vēlreiz izteiktu viņai dziļu pateicību par visiem kopā būšanas gadiem.

Lanas un Raimonda mūža draugi ir Jānis un Baiba Peteri, kurus viņi pazīst kopš agras bērnības. Slavenais dzejnieks Jānis Peters Lanu daiļrunīgi raksturo kā dievišķu dabas un strādīguma iemiesojumu.

 

Viņš norādīja, ka no trim minētajām vērtībām Lanai vislielākā nozīme ir darbam, jo ​​viņa nekad nav pieredzējusi, ka viņa iesaistās relaksācijā.

Kā stāsta Lanas un Raimonda kaimiņš Ojārs Rubenis, Lana ir cienījama personība, kuras vārds uz visiem laikiem tiks ierakstīts Latvijas vēstures dzīlēs. Rubenis viņu raksturo kā Raimondam Pauļus priekšzīmīgu partneri, kas pastāvīgi sniedz nelokāmu atbalstu un iedrošinājumu.

Lana ir attēlota kā grācija, skaistums, nosvērtība un tieša izturēšanās, vienlaikus arī ārkārtīgi izturīga. Noslēdzies nozīmīgs periods ne tikai viņu personīgajā dzīvē, bet arī Latvijas kolektīvajā pastāvēšanā.

Lasi vēl: Latvijas lielāko banku klientiem no kontiem pazūd nauda; banka skaidro notikušo un to, kas gaida pārējos

Lana, lai gan reizēm bija skarba, iemiesoja nelokāmu autentiskumu. Viņai piemita apbrīnojama spēja atpazīt patiesus tikumus, neiespringstot nenozīmīgos jautājumos.

Maestro mazmeita ir nolēmusi pastāstīt par to kāda šobrīd ir situācija ģimenē pēc Lanas Paulas aiziešanas mūžībā Tas ir emmocionāli un liek sariesties asarām. Skat! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment