Pēkšņi aizsaulē devies leģendārs un ļoti cienījams sportists; viņš šo pasauli pameta ģimenes lokā

Pēkšņi aizsaulē devies leģendārs un ļoti cienījams sportists. Viņa talanta cienītāji šobrīd sēro kopā ar ģimeni. Ir zināms, ka viņš šo pasauli pameta ģimenes un tuvinieku lokā. 

Vai tuvinieka zaudējums spēj radīt emocionālo traumu cilvēkam?

Jā, tuvinieka zaudējums ir sāpīgs notikums, kas spēj radīt emocionālo traumu cilvēkam. Emocionālā trauma var būt rezultāts, piemēram, nāves gadījuma, sāpīgas slimības, negadījuma vai citas traģiskas situācijas. Katrs cilvēks reaģē atšķirīgi uz šādiem notikumiem, un emocionālā traumas smagums var ievērojami atšķirties.

Tuvinieka zaudējums var radīt dziļu sēru, skumjas, vientulību un citas intensīvas emocijas. Cilvēks var piedzīvot arī šoka stāvokli, noliektu garastāvokli, bezcerību un dažādus fiziskus simptomus. Šāds zaudējums var ietekmēt arī cilvēka ikdienas dzīvi, darbspējas un attiecības ar citiem.

Emocionālā traumā saistībā ar tuvinieka zaudējumu var būt vairāki aspekti:

Sēras process: Cilvēks var piedzīvot dažādus posmus sēras procesā, tai skaitā šoku, noliegumu, dusmas, sarūgtinājumu, noraidīšanu, depresiju un pieņemšanu.

Trauksme un bailes: Zaudējums var izraisīt traucējošas emocijas, piemēram, trauksmi, bailes vai nemitīgu satraukumu par nākotni.

Izolācija un vientulība: Daži cilvēki pēc tuvinieka zaudējuma var izvēlēties izolēties vai izvairīties no citiem, piedzīvojot intensīvu vientulības sajūtu.

Pašcieņas un identitātes izjūta: Zaudējums var ietekmēt pašcieņu un identitāti, liekot cilvēkam jautāt par dzīves nozīmi un savu lomu tajā.

Ja cilvēks saskaras ar smagu emocionālo traumu saistībā ar tuvinieka zaudējumu, svarīgi meklēt atbalstu un palīdzību no draugiem, ģimenes, profesionāļiem vai citiem resursiem. Psiholoģisks atbalsts, piemēram, no terapeita vai konsultanta, var būt noderīgs emocionālās dzīves atjaunošanai un risināšanai.

Vakar, pirmdien 79 gadu vecumā aizsaulē devies leģendārais zviedru futbolists Bū Jērans Larsons, paziņoja Zviedrijas Futbola federācija. Šī ziņa saskumdināja viņa talanta cienītājus.

Larsons, kurš darbojās gan vidējā līnijā, gan uzbrucēja pozīcijās, piedalījās Pasaules kausa finālturnīros 1970., 1974. un 1978. gadā, pārstāvot Zviedriju. Kopā aizvadot 70 spēles, viņš valstsvienības ieskaitē guva 17 vārtus.

Lielāko daļu sava futbolista laika Larsons veltīja savai vietējai komandai “Malmo”, kur ieguva prestižo seškārtēja Zviedrijas čempiona titulu un četras reizes nodrošināja uzvaru nacionālajā kausā.

 

Foto: imago/Pressefoto Baumann

Savas izcilās karjeras laikā viņš Malmes izlasē guva 289 vārtus 546 mačos, un viņa izcilais sniegums izpelnījās atzinību par Zviedrijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju trīs sezonas pēc kārtas.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2023. gada decembra pēdējās dienās būs pasakaina veiksme

Sešdesmitajos gados sportists Larsons trīs gadus spēlēja Vācijas klubā “VfB Stuttgart”, pēc tam atgriežoties Malmē.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem un viņa talanta cienītājiem! Šis brīdis ir ļoti skumjš un satricina visus pasaulē.

 

Leave a Comment