Aleksandrs Šeps pastāsta: 4 zodiaki, kas martā piedzīvos nozīmīgu pavērsienu

4 zodiaka zīmes, kas martā piedzīvos nozīmīgu pavērsienu un izmainīs savu dzīvi uz labāku, Aleksandrs Šeps atklāj, ka viņi ir starp laimīgajiem. 

 

VĒZIS

Šogad martā Vēži spers svarīgu soli attiecībās ar savu otro pusīti. Viņi attiecībās iegūs tādu pārliecību un stabilitāti, kādu nekad nav piedzīvojuši ar iepriekšējiem partneriem.

Šis solis nozīmē cienīt un atzīt patieso progresu, ko abi esat sasnieguši, un tam nav nekāda sakara ar vēlmi panākt draugus vai sasniegt patvaļīgus atskaites punktus, lai iegūtu ārēju apstiprinājumu.

Jūs abi kopā esat radījuši pasauli, kurā jūsu viedoklis ir vissvarīgākais. Jūs esat viens otra labākais draugs, polārā zvaigzne un morālais kompass.

Jūs nekad nepieņemat svarīgus lēmumus viens bez otra un vienmēr domājat viens par otra interesēm. Šis brīdis ir vienlīdz piepildīts ar pateicību un atzinību par visu, ko esat piedzīvojuši līdz šim, kā arī ar sajūsmu par visu, kas vēl tikai gaidāms.

 

Lasi vēl: Tiek atklāts, ”Manas mīļās aukles” personības aizsaulē aiziešanas iemesls: ”Ātrajā palīdzība izdzisa dzīvība”

MEŽĀZIS

Mežāzis, tavs pagrieziena punkts ir brīdis, kad daļa tavas dzīves aprit pilns aplis. Atjauno saikni ar bērnības sapņiem un vēlmēm, saņem otro iespēju kaut ko piedzīvot no jauna tādā veidā, kas ļauj tev atbrīvoties no pagātnes nožēlas, vai vienkārši kļūst liecinieks tam, ka tavs smagais darbs atmaksājas.

Šī metode palielinās zemeņu ražu 5 reizes: zemeņu krūmi nesīs augļus līdz pat rudenim

Tas ir emocionāls brīdis, kad jūs skaidri apzināties savas dzīves modeļus un visus veidus, kādos jūs pastāvīgi izpaužaties. Tagadnes stimuli atvērs un bagātinās jūsu atmiņas, atsedzot jaunu gaismu un ieskatu jūsu pagātnē.

Dažkārt mēs nespējam apzināties vai novērtēt to, kur esam bijuši, līdz brīdim, kad nonākam tur, kur dodamies. Jūs neredzat kalnu no virsotnes, jūs redzat skaistumu ielejā, no kuras esat nākuši.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment