Tiek atklāts, ”Manas mīļās aukles” personības aizsaulē aiziešanas iemesls: ”Ātrajā palīdzība izdzisa dzīvība”

Tiek atklāts, ”Manas mīļās aukles” personības aizsaulē aiziešanas iemesls. Daudzi cilvēki vēl joprojām šim nespēj noticēt un nevēlas to pieņemt. 

Cilvēks, pabeidzot savu zemes ceļojumu, neaiziet pavisam, bet pāriet citā pasaulē, jaunā dzīvē. Kā aizgājušā cilvēka Dvēsele atvadās no tuviniekiem?

Kāds netic cilvēka Dvēseles pastāvēšanai pēc viņa aiziešanai, bet kāds, gluži pretēji, cītīgi gatavojas atkalapvienošanai un tikšanās reizei ar aizgājušajiem tuviniekiem un cenšas pabeigt savu sāpju un ciešanu pilno zemes ceļu, lai dzīvotu paradīzē.

 

Izpildi testu: 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

 

“Aizsaulē devās ātrās palīdzības mašīnā”: informācija par “Manas mīļās aukles” aktiera Pāvela Markina aizsaulē došanos.

53 gadu vecumā mūžībā aizgāja teātra un kino aktieris Pāvels Markins. Viņš aizsaulē devās ārstu rokās.

Nesen kļuva zināms par Pāvela Markina aiziešanu aizsaulē . Kā izrādījās, viņa sirds apstājās jau 4. februārī. Sīkāku informāciju par mākslinieka aiziešanu sniedza viņa kolēģis Aleksandrs Zagoskins.

“Viņš aizsaulē devās 4. februārī agri no rīta ātrās palīdzības mašīnā. Apglabāts viņš tika tikai vakar. Un tas viņam ļoti līdzinās. Domāju, ka viņš pats par šo faktu nebūtu īpaši pārsteigts, viņš dzīvoja tā, vienu dienu, bez plāniem un īpašām rūpēm, skaidri, ātri un atturīgi reaģējot uz visnegaidītākajiem likteņa šķēršļiem,” – apliecināja Zagoskins.

Lasi vēl: Mistiķe no Rīgas Džūlija Vanga pastāstīja kā var sajust, ka tavs sargeņģelis ir apmeties pie tevis mājoklī uz palikšanu

Aktieris stāsta, ka 2009. gadā viņš kopā ar Markinu bija atvaļinājumā Turcijā. Tur piecas dienas notika kāda liela uzņēmuma korporatīvā ballīte, kurā piedalījās 1400 cilvēku.

Lasi vēl: Brilles sievietēm 50+: kuras liek izskatīties vecākai un kuras – jaunākai

Pāvels un vēl deviņi vadītāji bija pārtapuši par olimpiskajiem dieviem. Atpakaļceļā viņš nejauši apmainījās ar cita biedra pasēm. Vnukovā Markins bija pirmais, kurš šķērsoja robežkontroles punktu ar svešu pasi. Tad viņa biedrs saprata, kas noticis, un sāka vicināt rokas, ar žestiem rādot uz savu pasi. Aktieris atklāj, ka šis ir bijis amizants atgadījums.

 

Leave a Comment