Mistiķe no Rīgas Džūlija Vanga pastāstīja kā var sajust, ka tavs sargeņģelis ir apmeties pie tevis mājoklī uz palikšanu

Mistiķe no Rīgas Džūlija Vanga pastāstīja kā var sajust, ka tavs sargeņģelis ir apmeties pie tevis mājoklī uz palikšanu. Kā zināt, Džūlija Vanga uzvarēja ”Ekstrasensu cīņās”. 

Šodien mēs uzzināsim, pēc kādām pazīmēm jūs varat saprast, ka jūsu sargeņģelis atrodas jūsu mājās. Cilvēks eņģeļus neredz, bet tas nenozīmē, ka tie neeksistē. Eņģeļi ir visur. Katram cilvēkam dzimšanas brīdī tiek dots sargeņģelis.

Viņu uzdevums ir rūpēties par cilvēku, vadīt viņu pa pareizo ceļu, pasargāt no nepatikšanām un grūtībām, sargāt viņu ikdienā, sniegt norādes brīžos, kad cilvēks nonāk sarežģītās situācijās. Eņģelis sargs neatstāj cilvēku ne uz minūti, ne dienā, ne naktī.

Tāpēc ir loģiski pieņemt, ka tad, kad cilvēks atrodas mājās, savu sienu paspārnē, sargeņģelis turpina būt viņam tuvu. Pēc kādām pazīmēm, signāliem, zīmēm jūs varat pārliecināties par sava Sargeņģeļa klātbūtni mājās?

Izpildi šo vienkāršo testu un pārbaudi savas zināšanas! 

 

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 62%

0%

 

1. Visā mājā izkaisītas spalvas

Biežākā zīme, kas liecina par eņģeļu klātbūtni jūsu tuvumā, ir putnu spalvas. Un, ja, atrodoties ārpus mājas, ieraugat uz zemes vai asfalta nokritušas spalvas tā nav tik reta parādība, tad atrast tās savā dzīvoklī ir patiesi ļoti pārsteidzošs notikums.

Ja spalvu parādīšanās iemesls jūsu mājā nav noskaidrots, tad, visticamāk, tas ir jūsu mājas apmeklējušais sargeņģelis. Tā ir lieliska zīme, ka tavs Eņģelis ir tuvu, vada, sargā un aizstāv tevi izmisuma, skumju vai trauksmes brīžos. Eņģelis jūs mīl un, neredzami klātesošs fonā, jūs sargā. Neaizmirstiet pateikties savam Aizbildnim par viņa rūpēm.

Lasi vēl: Beidzot ir zināms, ka šie pabalsti TIKS pārskaitīti iedzīvotājiem, bet pakāpeniski, ne uzreiz! Kam pienākas?

2. Atrastās monētas

Vēl viena zīme, kas liecina par neredzamā aizbildņa klātbūtni mājā, ir monētu atrašana. Ja jūs nejauši atrodat monētu savā mājā vietā, kur tā nevarētu būt, vai arī kāds jums uzdāvina monētu, jums vajadzētu pievērst īpašu uzmanību šim atradumam. Bieži atrastā monēta parasti liecina par neizpildītiem cilvēka solījumiem.

 

Tādējādi sargeņģelis atgādina savam aizbildnim par kādu parādu. Ne katra monēta ir jūsu Eņģeļa pavediens. Atskaņas monētai ir jābūt konkrētai. Tai ir jāizraisa kādas aizraujošas sajūtas vai patīkamas atmiņas.

Pievērsiet uzmanību uz monētas norādītajam datumam, skaitlim, nominālvērtībai. Ja skaitļi atkārtojas, to uzskata par eņģeļu numerāciju.

Tā, piemēram, trīs divnieki monētas emisijas datumā kalpo kā Eņģeļa norāde, ka visas grūtības un sarežģītie uzdevumi tiks atrisināti viegli un laikus. Un jums nav iemesla uztraukties.

Ir vērts pievērst uzmanību arī tam, par ko jūs domājāt vai ko lūdzāt, pirms ieraudzījāt monētu? Atrastā monēta ir jūsu sargeņģeļa pavediens. Ja jūs šaubāties par sava lēmuma pareizību vai nezināt, kā rīkoties, šajā brīdī atrastā monēta ir Eņģeļa vēstījums. Jums tikai pareizi jāatšifrē pavediens un jādara tas, ko jums saka sirds.

 

Nākošās zīmes noskaidrojiet lasot tālāk

Leave a Comment